EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

15:57 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El termini d'inscripció s'obrirà el dia 1 i podran competir 320 nadadors

La XX Travessia Popular nadant l'Illa-Port de Benidorm tindrà lloc el 28 d'agost

20 juliol 2022
Mariló Cebreros y Mónica Gómez.
Mariló Cebreros y Mónica Gómez.

La vintena Travessia Popular nadant l'Illa-Port de Benidorm se celebrarà el diumenge 28 d'agost. El termini d'inscripció s'obrirà el dia 1 i romandrà obert fins a cobrir les 320 places previstes. Així ho han anunciat hui Mariló Cebreros i Mónica Gómez, regidores d'Esports i Platges respectivament, àrees que, al costat de la de Seguretat Ciutadana, organitzen l'esdeveniment amb la col·laboració del Club Nàutic de Benidorm i Coca-Cola.

Cebreros ha assenyalat que "es cobrirà nadant" la distància que separa l'illot de la platja del Mal Pas, un trajecte abalisat de "pràcticament 2 milles nàutiques, l'equivalent a uns 3,6 km". El dia 28, de 7.00 a 7.30 h, s'entregaran els dorsals als nadadors inscrits en les instal·lacions del Club Nàutic per a, seguidament, embarcar en les oronetes fins a l'Illa. Allà començarà la competició a les 8.15 h en la qual "tots els esportistes hauran d'usar obligatòriament boia de localització", va indicar la regidora.

Per part seua, Mónica Gómez ha animat a tots els amants d'este esport a inscriure's "en una de les proves en aigües obertes amb més solera" que tenen lloc en la Comunitat Valenciana, "en una Badia única, com ho és la de Benidorm".

Gómez va indicar també "es competirà en onze categories": Absoluta, Seni@r A (18-29 anys), Seni@r B (30-39), Veteran@s A (40-44), Veteran@s B (45-46), Veteran@s C (50-54), Veteren@s D (55-59), Més de seixanta anys, Persones amb diversitat funcional, Nadador@s locals, i club amb major participació.