EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

16:03 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde inaugura la II Fira Gastronòmica de Benidorm, que reunix en el CDT a hostalers i proveïdors del sector

16 maig 2017
El alcalde inaugura la II Feria Gastronómica de Benidorm, que reúne en el CDT a hosteleros y proveedores del sector

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha inaugurat este matí la II Fira de la Gastronomia de Benidorm, organitzada per l'Associació de Bars Restaurants i Cafeteries de Benidorm (ABRECA) i la seua cooperativa COBRECA, i que se celebra durant tot el dia de hui al Centre de Desenvolupament Turístic (CDT) de Benidorm. El president d'Abreca, Javier del Castillo, ha acompanyat a l'alcalde durant la seua visita als diferents expositors, en un acte al qual també han acudit el senador Agustín Almodóbar i diversos membres de la corporació municipal.

Toni Pérez ha animat al sector a "seguir treballant perquè l'oferta gastronòmica de Benidorm seguisca sent un valor en alça" i ha elogiat el "treball constant" que des d'Abreca-Cobreca es realitza perquè "el Benidorm Gastronòmic tinga cada vegada major repercussió".

La cita reunix en una intensa jornada de treball a hostalers i proveïdors del sector. Tastos de vins, cerveses, cafés, 'show cooking', tastos d'embotits i de carns, talladors de pernil i fins i tot una conferència sobre conciliació laboral formen part de programa d'actes que des d'este matí estan protagonitzant desenes de proveïdors i centenars d'hostalers.

Després d'una primera experiència el 2016, l'objectiu d'ABRECA és fer valdre tant la importància de la trobada com la força de l'associació i com la importància de formar part de la cooperativa COBRECA, especialment a l'hora d'impulsar acords amb diferents proveïdors i d'obtenir condicions el més favorable possibles per als seus associats.

Benidorm Gastronòmic

Després de les Jornades de la Cullera celebrades el passat mes de febrer, esta fira és el segon esdeveniment del Benidorm Gastronòmic 2017. La següent cita en el calendari serà del 10 al 18 del pròxim mes juny, amb la celebració del VII Concurs de Tapes i Pinxos, l'esdeveniment més veterà del calendari i un dels favorits del públic. Esta cita arriba just per a reactivar l'activitat abans de la temporada estival.