EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Educació obri el 22 de maig la matrícula per a Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

16 maig 2017
Educación abre el 22 de mayo la matrícula para Infantil, Primaria, Secundaria y Bachillerato

Més de 500 xiquets s'incorporen el pròxim curs al sistema escolar als col·legis de Benidorm

Conselleria habilita dos aules de P2 als col·legis Aitana i Vasco Núñez de Balboa

El període de matrícula en els col·legis públics i concertat de Benidorm i en els instituts per al curs 2017/2018 s'obri el pròxim 22 de maig, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez, qui ha avançat que es preveu que més de 500 xiquets s'incorporaran al setembre al sistema escolar en Infantil de 3 anys en la ciutat. L'oferta en els centres sostinguts amb fons públics per a eixe nivell ascendix a 568 places, tenint en compte que la ràtio establida és de 25 alumnes per aula.

Les famílies dels alumnes que vagen a cursar estudis de segon cicle d'Educació Infantil i Primària podran presentar la sol·licitud de matrícula fins al 29 de maig "en el centre escolar que trien com a primera opció"; mentre que el termini per a Secundària i Batxillerat finalitza el dia 31. Les sol·licituds de matrícula estaran disponibles en els centres educatius i en la web de Conselleria.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la Comissió d'Escolarització baremarà les mateixes, es publicaran les llistes provisionals d'admesos en cada centre, s'establirà un període d'al·legacions, es publicaran els llistats definitius i es procedirà a la formalització de la matrícula.

Les famílies amb menors nascuts en 2014 estan rebent ja en els seus domicilis un full de mà editat per la Regidoria d'Educació amb tota la informació sobre la matrícula, documentació, calendari, zonificació, criteris de baremació i línies d'ensenyament. A més, la informació està disponible en la web www.benidorm.org.

Educació Infantil i Primària

L'alcalde ha indicat que igual que el curs anterior, "Benidorm està dividit en cinc zones escolars". Tanmateix, "seguirà sent zona única pel que fa al col·legi concertat Nuestra Señora de los Dolores". També es considerarà zona única "per al Pla d'Experimental Plurilingüe del col·legi públic Bautista Lledó, però només d'Infantil de 4 anys a 5é Primària", mentre que "en Infantil de 3 anys i 6é de Primària sí que estarà zonificat a diferència dels cursos anteriors".

Entre les novetats del pròxim curs, l'alcalde ha avançat que la directora territorial d'Educació ha confirmat que la Conselleria "ha atés la petició de l'Ajuntament i crearà dos unitats de P-2 en els col·legis Aitana i Vasco Núñez de Balboa", que s'afigen a la implantada ja al Puig Campana. Mancant la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), l'oferta de Conselleria per a este nivell serà de 54 places, que se sumaran a les 180 que oferix l'Ajuntament en les escoles infantils municipals.

TRÀMIT DATES

Presentació de sol·licituds Del 22 al 29 de maig de 2017
Publicació llistes provisionals 8 de juny
Reclamació llistes provisionals Del 8 al 12 de juny
Publicació llistes definitives recurribles 20 de juny
Al·legacions contra les llistes definitives 20 i 21 de juny
Formalització de la matrícula Del 20 al 29 de juny

ESO i Batxillerat

També el 22 de maig s'inicia el termini de matrícula en ESO i Batxillerat, que estarà obert fins al 31 de maig. Els alumnes que canvien de Primària a Secundària "tindran reservada una plaça en el centre adscrit" que li corresponga. L'alcalde ha aclarit que per al curs 2017/2018 el col·legi Vasco Núñez de Balboa passa a estar adscrit a l'IES L'Almadrava, quan en anys anteriors l'institut de referència era el Mediterrània.

Hi haurà dos períodes de formalització de matrícula per a Secundària. Així, els estudiants que passen de Primària a 1r de l'ESO i no demanen plaça en un altre centre podran avançar la matrícula del 26 al 30 de juny. Per a la resta d'alumnes, el termini de formalització és del 19 al 27 de juliol.

TRÀMIT DATES

Presentació de sol·licituds Del 22 al 31 de maig de 2017
Publicació llistes provisionals 12 de juliol
Reclamació llistes provisionals Del 12 al 14 de juliol
Publicació llistes definitives recurribles 19 de juliol
Al·legacions contra les llistes definitives 19 i 20 de juliol
Avançament de matrícula SOLAMENT per a alumnat adscrit que no hi haja sol·licitat plaça en un altre centre en procés d'admissió Del 26 al 30 de juny
Formalització de la matrícula Del 19 al 27 de juliol