EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

17:13 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El servici està també obert a estudiants de graus o mòduls d'FP sense oferta a Benidorm

L'Ajuntament posa en marxa el transport universitari a Sant Vicent i Sant Joan, bonificant part del viatge a l'alumnat local

07 setembre 2022
Transporte universitario a Sant Vicent y Sant Joan bonificado.
Transporte universitario a Sant Vicent y Sant Joan bonificado.

Educació obri la sol·licitud de la primera fase d'Unibús, la del període que va del 12 de setembre al 7 d'octubre.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Benidorm ha assumit la prestació del servici de transport universitari als campus de Sant Vicent del Raspeig i de Sant Joan, de les universitats d'Alacant i Miguel Hernández respectivament. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha assenyalat que "igual que el curs passat, l'Ajuntament bonificarà a l'alumnat de Benidorm partix del cost del viatge", concretament el 33%.

A més, "al marge de l'alumnat universitari també podran fer ús d'este transport les persones de Benidorm i de localitats adjacents que treballen en estos campus, o estudiants de graus o mòduls de Formació Professional que han de desplaçar-se a Sant Vicent o Sant Joan perquè les seues especialitats no s'impartixen a la nostra ciutat ni en les seues localitats".

Els estudiants de Formació Professional i treballadors dels campus que estiguen empadronats a Benidorm també podran beneficiar-se de la bonificació municipal, i tindran prioritat a l'hora d'accedir al servei sobre les persones no empadronades.

Per a l'ús d'este transport, l'Ajuntament facilitarà a l'alumnat que complisquen els requisits un abonament d'autobús, denominat Unibús, en el qual alumnat empadronat a Benidorm abans de l'1 de juny tindrà recollida la bonificació del servei.

La Regidoria d'Educació ha obert ja el termini de sol·licitud d'Unibús per al període comprés entre el 12 de setembre i el 7 d'octubre, per al qual s'han previst 10 parades, tres viatges d'anada cap als campus i quatre de retorn. Les persones interessades hauran de sol·licitar Unibús a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament -https://sede.benidorm.org-, dins de l'apartat de 'Catàleg de Servicis'.

També en la Seu Electrònica i en la web de l'Ajuntament –https://benidorm.org- està disponible tota la informació sobre el transport universitari, com són requisits, procediment i documentació a aportar per a sol·licitar Unibús. Més endavant es facilitarà tota la informació sobre la segona fase del servici de transport, la que es prestarà previsiblement a partir del 10 d'octubre.

Baixa

Horarios y paradas Unibús
07 set. 2022, 14:45