EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

00:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Part del personal prestarà servici en els departaments d'Arquitectura i Enginyeria, i la resta realitzarà labors de manteniment i condicionament d'espais públics

L'Ajuntament contracta durant sis mesos a 10 aturats de llarga duració

05 desembre 2019
El Ayuntamiento contrata durante seis meses a 10 desempleados a través del programa EMCORP

L'Ajuntament de Benidorm ha contractat durant sis mesos i a través del programa EMCORP –del Programa d'Iniciativa Social del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA)– a 10 persones desocupades de llarga duració majors de 30 anys. Part del personal contractat prestarà servici en els departaments d'Arquitectura i Enginyeria, mentre que la resta realitzarà labors de manteniment d'instal·lacions municipals i de condicionament d'espais públics.

Per al desenvolupament d'este programa l'Ajuntament ha rebut de LABORA una subvenció de 101.586,94 euros, segons ha informat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, que ha indicat que els treballadors es van incorporar als seus llocs dilluns passat.

Gómez ha indicat que "amb esta programa d'Iniciativa Social s'afavorix la inserció laboral d'estes persones al mateix temps que realitzen obres i servicis d'interés general i utilitat pública per a Benidorm".

L'edil ha detallat que a través de l'EMCORP s'ha formalitzat el contracte de cinc oficials de segona, que s'encarregaran del condicionament d'espais públics; dos peons que duran a terme tasques de manteniment en dependències municipals; un arquitecte, un arquitecte tècnic i un enginyer tècnic en obra pública, que estaran adscrits a les àrees d'Arquitectura i Enginyeria.

El programa EMCORP està subvencionat per LABORA amb fons procedents del SEPE (Servici Públic d'Ocupació Estatal).