EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació comença el pròxim 16 de desembre al carrer Hivern i arribarà pràcticament a tota la ciutat

Benidorm destina 150.000 euros a millorar la calçada de carrers de pràcticament tots els barris

05 desembre 2019
Benidorm destina 150.000 euros a mejorar la calzada de calles de prácticamente todos los barrios

L'Ajuntament de Benidorm destinarà en les pròximes setmanes 150.000 euros a millorar la calçada de carrers i avingudes "de pràcticament tots els barris de la ciutat". El regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha comunicat que el contracte de 'Manteniment parcial de calçades' s'iniciarà el pròxim 16 de desembre "al carrer Hivern per a desplaçar-se posteriorment a punts com el carrer Pallers o l'aparcament situat al costat del parc de la Cala i els habitatges de majors".

De Zárate ha explicat "en la licitació l'Ajuntament ha aconseguit una millora de més del 40%, la qual cosa es traduïx en més unitats d'obra i, per tant, en 61.530 euros més per a invertir a la ciutat i actuar en més punts dels que havíem previst inicialment". L'edil ha afirmat que "amb este contracte continuem millorant l'asfaltat de la nostra xarxa viària i amb això la seguretat viària de Benidorm, en eliminar clots i desperfectes".

La primera actuació se centra en el carrer Hivern, una via que "en 2020 tindrà més renou de vehicles, ja que tenim previst iniciar una obra en un carrer perquè fonamental de connexió com és la via Emilio Ortuño, la qual cosa ens portarà a desviar quasi tot el trànsit pel carrer Hivern".

L'edil ha assenyalat que, si les condicions meteorològiques ho permeten, "les actuacions s'executaran des del 16 de desembre fins a final d'any". Així mateix, ha demanat "disculpes" per "les molèsties que puguen ocasionar estes obres, que milloraran molt les calçades de Benidorm".