EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

17:07 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La víctima tenia 38 anys i les proves toxicològiques confirmen que pot tractar-se d'un homicidi per enverinament

Benidorm guarda un minut de silenci en repulsa a la violència de gènere després de l'assassinat d'una dona en Vicálvaro (Madrid)

05 desembre 2019
Benidorm guarda un minuto de silencio en repulsa a la violencia de género tras el asesinato de una mujer en Vicálvaro (Madrid)

Benidorm ha mostrat una vegada més la seua repulsa a la violència de gènere amb motiu de l'últim crim masclista registrat en la localitat madrilenya de Vicálvaro, elevant a 54 el nombre de dones assassinades enguany per les seues parelles o exparelles.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat la concentració silenciosa en la qual han participat representants dels grups de la Corporació, personal municipal i veïns.

Este últim crim es va registrar dissabte passat en la localitat madrilenya de Vicálvaro, on un home ha matat a la seua núvia de 38 anys. Els agents van descartar al principi que es tractara d'un homicidi però posteriorment s'han trobat proves que impliquen un home de 40 anys. Els investigadors creuen que va poder ser intoxicada amb alguna mena de substància.

Des de la Regidoria d'Igualtat es reitera que les dones que se senten amenaçades, tenen a la seua disposició tots els serveis públics municipals. També han incidit en l'existència del número gratuït de telèfon contra la violència masclista, el 016, que atén en 52 idiomes i que no deixa rastre en la factura del telèfon, si bé és recomanable esborrar-lo del registre de trucades.