EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

01:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs s'han iniciat esta setmana i suposen una inversió de 48.000 euros

Esports repara i impermeabilitza la coberta del pavelló Raúl Mesa per a evitar filtracions

05 desembre 2019
Deportes repara e impermeabiliza la cubierta del pabellón Raúl Mesa para evitar filtraciones

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat esta setmana les obres de reparació, manteniment i impermeabilització de la coberta del pavelló Raúl Mesa per a "acabar amb les filtracions d'aigua que es produïxen quan plou o en les nits hivernals de molta humitat i que danyen l'interior d'esta instal·lacions, sobretot el paviment de la pista, i que dificulten la pràctica esportiva", segons ha explicat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros.

L'àrea d'Esports invertirà un total de 48.251,42 euros en esta actuació, que està realitzant una empresa especialitzada en treballs verticals. Una actuació "necessària i molt demandada pels clubs i equips que habitualment utilitzen estes instal·lacions".

Cebreros ha assenyalat que "la coberta d'este pavelló esportiu es troba en mal estat a causa del pas del temps, ja que estes instal·lacions porten en funcionament entorn de tres dècades". A més, "la deterioració de les plaques centrals que actuen com a claraboia no permet el pas de la llum natural a l'interior del pavelló, una falta d'il·luminació que volem corregir amb les noves plaques".

Segons ha exposat l'edil, "s'actuarà tant en les plaques de la coberta com en els canalons laterals per a assegurar que no es produïsquen filtracions de cap mena".

També per a les instal·lacions del Raúl Mesa, en este cas per a la cura del paviment, la Regidoria d'Esports ha adquirit una màquina fregadora.