EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

18:43 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant l'esdeveniment s'arreplegaran aliments no peribles que seran distribuïts entre els necessitats per Creu Roja

La VIII Fira Esportiva Infantil de Benidorm obri demà les seues portes en el Palau d'Esports

19 desembre 2017
La VIII Feria Deportiva Infantil de Benidorm abre mañana sus puertas en el Palau d’Esports

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, i el coordinador dels monitors esportius municipals, Alfonso Alonso, han presentat este matí la huitena edició de la Fira Esportiva Infantil de Nadal que se celebrarà, a partir de matí i fins al dijous, en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

La Fira està dirigida als escolars de 4t, 5é i 6é d'Educació Primària de Benidorm en horari de matí, de 9.30 a 13.00 hores; i als participants dels XXXVI Jocs Esportius Escolars i alumnes de les Escoles Esportives Municipals a les vesprades, des de les 17.30 fins a les 19.30 hores. Amb esta iniciativa es pretén "ocupar –ha dit Arturo Cabrillo- un espai en el temps d'oci dels nostres joves, més enllà dels esports convencionals, vinculant-los a un altre tipus d'activitats alternatives que podran conéixer a través de la seua participació en la Fira".

L'edil també ha precisat que totes les activitats es desenvoluparan a l'interior del Palau d'*Esports i que els tècnics esportius municipals seran "els responsables d'animar i engegar totes les activitats i jocs" amb la col·laboració "inestimable" dels alumnes del cicle de TAFAD [Tècnic Superior en Animació i Activitats Físiques i Esportives] del Col·legi Internacional Lope de Vega. La Fira Esportiva d'enguany també aposta per la solidaritat i proposa als participants i a les persones que durant estos dies passen pel Palau realitzar una recollida d'aliments no peribles "amb la fi –ha puntualitzat Cabrillo- de fer-los arribar a les famílies més necessitades" a través de Creu Roja,

Per la seua banda, Alfonso Alonso ha anunciat que la Regidoria d'Esports posarà a la disposició dels alumnes d'educació primària autobusos per a traslladar-los des dels centres escolars al Palau. "El dimecres vindran sobre 850 alumnes i el dijous s'esperen a 880", ha assenyalat. El coordinador de monitors també ha dit que amb la col·laboració dels alumnes del curs d'Animació Físic Esportiva que es realitza en el Palau, es posarà participar en activitats esportives orientades a persones amb discapacitat, com la pilota amb cascavell en el qual els participants s'embenen els ulls, com si anaren invidents.

En la VIII Fira Esportiva es podran gaudir, entre altres, d'estes activitats: patinatge, pilota valenciana (raspall, frontó i one wall), tenis, pàdel, bàsquet, inflables (pista americana, wipaout, castell, futbol i bàsquet), tir amb arc, colpbol, handbol, freisbee, pilota geganta, badminton, shutleball, dards, aeròbic, tenis de taula i escacs gegants.