EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

22:58 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament obté una millora del 30%, que revertirà en les instal·lacions

Benidorm adjudica definitivament les obres de la pista de patinatge

19 desembre 2017
Benidorm adjudica definitivamente las obras del patinódromo

La Junta de Govern Local ha adjudicat definitivament les obres de construcció d'una pista de patinatge al costat de les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa per un import de 189.900,57 euros, després que l'empresa que va obtenir millor puntuació en el concurs públic hi haja la documentació i l'aval requerits per l'Ajuntament.

A més de les actuacions contemplades en el projecte, l'Ajuntament disposarà d'una millora del 30% d'unitats d'obra i mesurament oferit per l'empresa. Una millora que revertirà en les pròpies instal·lacions.

En el ple del passat octubre el regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, va explicar que es tracta d'una instal·lació "necessària" a causa de la demanda que existix. De fet, i tal com ha destacat, "cada vegada són més les persones que practiquen esta modalitat esportiva en la nostra ciutat, com ho evidencia el creixement exponencial que han experimentat tant l'escola municipal de Patinatge com el club".

Està previst que les obres de la pista de patinatge s'inicien en els pròxims dies i que la instal·lació entre en funcionament a principis de 2018 amb l'acabat específic perquè puga ser homologada per a competicions nacionals. Més endavant, en una següent fase d'actuació, s'adaptaran les instal·lacions per a la seua homologació internacional.