EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

14:54 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des del 17 de febrer operen en difusió simultània i els canals ja han advertit la seua migració

La setmana vinent es produiran canvis en les freqüències d'alguns canals de TV

09 setembre 2020
La próxima semana se producirán cambios en las frecuencias de algunos canales de TV

Durant la setmana vinent, del 14 al 20 de setembre, es produiran canvis en les freqüències per les quals s'emeten determinats canals de televisió atesa l'alliberament de freqüències del segon Dividend digital en l'àmbit del Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Terrestre, quedant els canals organitzats en 8 múltiples.

Des de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals s'ha informat sobre la possibilitat de resintonitzar algunes freqüències per a continuar rebent els múltiples de televisió atés que la reubicació de freqüències es produïx després d'un manament europeu que té per objectiu harmonitzar una banda de freqüències atesa l'arribada de l'alta velocitat 5G de telefonia.

Més informació sobre el procés en qüestió, el pla d'ajudes previst, els instal·ladors registrats, les guia i tutorials i altres aspectes estan disponibles en la web www.televisiondigital.es; la informació general en els telèfons 901 201 004 i 910 889 879.

La banda afectada (694-790 MHz) degué quedar alliberada el passat 30 de juny, però pels efectes de la pandèmia es va ajornar al 31 d'octubre el seu total alliberament.

Des del 17 de febrer hi ha emissions en difusió simultània (tant a través del canal que desapareixerà com del nou) en onze centres emissors de la província; entre ells, Benidorm.