EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca l'esforç realitzat per a minimitzar l'impacte de la covid i els excel·lents resultats obtinguts

Benidorm treballa per a establir un corredor aeri segur amb les illes britàniques

09 setembre 2020
Benidorm trabaja para establecer un corredor aéreo seguro con las Islas Británicas

Toni Pérez destaca l'esforç de tots, però lamenta que el Govern prioritze les illes.

Des del dilluns, Benidorm treballa per a aconseguir un corredor turístic segur amb les Illes Britàniques, referenciat en l'Aeroport Alacant-Elx. Des de Visit Benidorm es desenvolupen les gestions per a aconseguir, juntament amb la iniciativa privada i un operador turístics, llum verda dels governs espanyol i britànic per a l'establiment d'este.

L'alcalde Toni Pérez ha recordat que "Benidorm ha demostrat ser una destinació segura i que tant l'Ajuntament com el sector han implementat mesures eficaces per a minimitzar l'impacte i els riscos de la covid". Així, ha recordat els protocols implantats, que ja són de referència i que "no s'ha registrat ni un sol cas entre els turistes internacionals".

Les bases de treball passen per test previs a l'eixida i al retorn dels turistes britànics, els protocols desenvolupats a la ciutat i les disponibilitats de seguiment i alternatives refugie ja desenvolupades, així com el reforç i aplicació del full de ruta Benidorm DTI+Segura que entre altres assoliments "ha possibilitat a més de dos milions d'usuaris el gaudi d'unes platges segures, lliures i cada dia"

Valorant esta iniciativa, l'alcalde Toni Pérez ha destacat que "este estiu hem treballat amb fórmules reeixides que han demostrat la minimització del risc i de l'impacte de la *covid, així com la capacitat de treball i professionalitat amb què s'ha gestionat la situació".

L'alcalde, després de destacar l'esforç de totes les destinacions turístiques, en general, va lamentar "que el Govern prioritze les illes en detriment dels destins peninsulars", una pràctica que ja va començar el mes de juliol "i sobre les quals ja traslladem nostra més absoluta disconformitat".

Toni Pérez va recordar la importància del mercat britànic també en els destins peninsulars i especialment de Benidorm "on els residents i turistes britànics han manifestat sentir-se més segurs que al Regne Unit".