EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El divendres, a partir de les 19.00 h, 'Els contes del Sr. Plot' representaran 'historias de igual a igual'

El teatre familiar torna al Parc de Foietes de la mà de la Regidoria de Cultura

09 setembre 2020
El teatro familiar vuelve al Parque de Foietes de la mano de la Concejalía de Cultura

Després de l'èxit collit al juliol amb 'Teatre d'Estiu', la Regidoria de Cultura, dins de la seua programació cultural de setembre i octubre, ha organitzat una nova vetlada de teatre al Parc de Foietes a l'aire lliure. Serà este pròxim divendres, 11 de setembre, a partir de les 19.00 h.

En esta ocasió, Isabel Márquez, 'Kika' i la seua companyia 'Más chula que un 8', serà l'encarregada de presentar, al costat de les seues marionetes, 'Los cuentos del Sr. Plot' en les seues 'Historias de igual a igual', ha assenyalat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez. Una recopilació de contes basats "en els valors –ha precisat– d'igualtat, ruptura d'estereotips respecte al gènere, la discapacitat, els tipus de família o la procedència d'un país o un altre. En definitiva, tot allò que marca la diferència com a individus i ens unix com a éssers humans".

Per a l'organització d'esta activitat, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat, s'han contemplat totes "les mesures de seguretat i els protocols establits per a realitzar activitats a l'aire lliure", ha precisat el regidor, adaptant el recinte a la situació generada per la Covid-19. D'esta manera, l'aforament màxim s'ha fixat en 200 persones, garantint-se en tot moment una distància de seguretat d'1,5 metres. Hi haurà un únic punt d'accés, a la porta central, proveït de gel hidroalcohòlic.

Jaime Jesús Pérez ha recordat l'"èxit" collit al juliol amb 'Teatre d'Estiu', amb "un aforament pràcticament complet" i ha animat a tots els xiquets i joves juntament amb les seues famílies a "gaudir" del teatre a l'aire lliure una vegada més este pròxim divendres, en un escenari tan emblemàtic com ho és el Parc de Foietes.