EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament concorre a la convocatòria del programa EMPUJU, amb una proposta per a emprar a 20 jóvens en tasques d'atenció i manteniment

Benidorm sol·licita una subvenció de 317.000 euros per a contractar jóvens desocupats menors de 30 anys

09 setembre 2020
Benidorm solicita una subvención de 317.000 euros para contratar a jóvenes desempleados menores de 30 años

L'Ajuntament de Benidorm ha sol·licitat una subvenció de 317.244,48 euros per a contractar durant dotze mesos a 20 jóvens desocupats menors de trenta anys. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha assenyalat que "concorrem a una nova convocatòria del programa EMPUJU finançat amb fons europeus i llançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb càrrec al pla 'Avalem Joves +' dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil".

Gómez ha aclarit que "en anys anteriors, este programa ha anat acompanyat de l'EMCUJU, un pla en la mateixa línia però dirigit de manera exclusiva a jóvens qualificats. No obstant això, en esta ocasió la convocatòria de la Conselleria només ha contemplat el primer programa i d'aquí ve que la subvenció sol·licitada siga inferior a la dels dos exercicis anteriors".

L'edil ha assenyalat que "ateses les necessitats comunicades per diferents departaments municipals acarades amb l'àrea de Recursos Humans, la proposta municipal és contractar 20 joves per a realitzar labors d'atenció al públic i manteniment d'instal·lacions municipals". Gómez ha detallat que "es tracta del mateix nombre de persones que tenim actualment contractades amb càrrec a l'edició 2019/2020 del programa".

En 2019, l'Ajuntament va rebre 610.000 euros de fons europeus per als programes EMCUJU i EMPUJU –la meitat de la quantia sol·licitada–. En 2018, no obstant això, la Conselleria va concedir el 100% del sol·licitat: 1,9 milions d'euros.

Gómez ha recordat que "a més de participar en esta convocatòria, també hem sol·licitat una subvenció de prop de 700.000 euros per a contractar 60 persones desocupades a partir de trenta anys per a atendre necessitats derivades de la Covid-19 per un període de sis mesos" en el marc del programa ECOVID2020, proposat per LABORA en coordinació amb l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i finançat a través del Fons Social Europeu. Amb tots dos programes, "cobriríem tots els rangs d'edat i atendríem necessitats d'ocupació tant entre la població jove, com entre els qui superen els trenta anys".

En tots dos casos, "hem d'esperar la resolució de la Conselleria per a conéixer l'import que ens concedixen per a cada programa, la qual cosa determinarà el nombre final de persones que podem contractar". La previsió és posar en marxa tots dos programes a final d'any.