EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

00:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment, que va haver de cancel·lar-se a primers de mes per la pluja, arrancarà en Tomás Ortuño, a l'altura de l'Hort de Colón

La Comissió de Festes Majors Patronals represa este dissabte la celebració de la 'Marató de l'Euro'

20 setembre 2023
La Comissió de Festes Majors Patronals retoma este sábado la celebración del ‘Maratón del Euro’

Els majorals recolliran monedes d'un euro i també tindran una barra amb menjar i beguda a preus populars.

La Comissió de Festes Majors Patronals de Benidorm reprén este dissabte, 23 de setembre, la tradicional 'Marató de l'Euro', una iniciativa per a recaptar fons de cara a les Festes Majors Patronals del pròxim mes de novembre i amb la qual cada any col·laboren establiments d'hostaleria, comerços, residents i turistes de la ciutat. Esta nova edició de la 'Marató de l'Euro' donarà principi a les 10.00 hores al carrer Tomás Ortuño, a l'altura de l'Hort de Colón, des d'on s'iniciarà la col·locació de tots els euros recaptats per a l'organització dels festejos, que tindran lloc de l'11 al 15 de novembre.

Els majorals de 2023 havien programat inicialment este esdeveniment per al passat 2 de setembre. No obstant això, les pluges van obligar els festers a cancel·lar la cita i ajornar-la a una nova data, per a la qual finalment s'ha triat este dissabte, dia 23.

La regidora de Festes, Mariló Cebreros, ha convidat la ciutadania a col·laborar amb la Comissió de Festes i, com ja va fer en el seu moment, ha tornat a animar a persones i empreses col·laboradores a acudir durant esta jornada festiva a l'Hort de Colón per a depositar el seu donatiu en monedes d'un euro. A més, ha recordat que, com és habitual, les reines de les Festes Majors Patronals, Angélica Morenilla Such i Daniela Talavera Ventura, recorreran al costat de les seues dames d'honor els establiments de les zones comercials per a captar donatius. Cebreros ha indicat que "a més de col·laborar fent aqueix donatiu en forma de monedes d'euro, els qui ho desitgen també poden acostar-se a la barra que instal·larà la Comissió i prendre's una tapa o un refresc al costat dels majorals i majorales".

Per la seua banda, el president de la Comissió de Festes de 2023, Vicente Solaz, ha sol·licitat l'ajuda desinteressada de veïns i turistes per a "sumar en pro de les nostres Festes". També ha recordat que "són ja trenta-tres anys els que han passat des que a un grup de majorals, l'any 1990, se'ls va ocórrer la idea d'organitzar "La Marató dels 20 duros", com es va dir inicialment a este acte.

Finalment, el dirigent fester ha traslladat que, a més de col·laborar de manera presencial, una altra manera de participar amb els majorals en esta recaptació de fons és el ja famós "#UnMetrePerLaFesta". Per a això, els interessats poden fer-se una fotografia amb un metre d'euros (que són 43 monedes d'euro) i fer arribar la imatge i els diners al despatx de la Comissió, a la Casa del Fester o entregar-ho el mateix dissabte en persona.