EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:48 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'exposició, que estarà acompanyada demà d'una taula redona, és obra del fotògraf Manuel Álvarez Diestro

El Centre Cultural acull una mostra fotogràfica que posa el valor l'urbanisme de Benidorm

20 setembre 2023
El Centro Cultural acoge una muestra fotográfica que pone el valor el urbanismo de Benidorm

La Sala Multiús del Conservatori, en el Centre Cultural, acollirà demà dijous una exposició del fotògraf Manuel Álvarez Diestro, amb el títol 'The caves of Steel'. Una mostra organitzada pel Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant en la qual l'autor recull imatges que ha anat captant al llarg de tres dècades per cinc continents.

La inauguració tindrà lloc a les 18 hores i començarà amb una visita guiada amb el fotògraf que realitzarà un recorregut a través de la mateixa en la qual els assistents podran veure imatges d'Alacant, Torrevella i Benidorm, amb protagonisme especial per a esta última, ja que l'exposició estarà acompanyada per una taula redona amb els arquitectes José Luis Camarasa, Pere Joan Devesa i el mateix Álvarez Diestro.

Les imatges conformen un relat visual en el qual es plasma el domini de l'ésser humà sobre el paisatge a través del disseny de les ciutats.

En la taula redona els ponents exposaran les seues visions sobre la planificació de Benidorm subratllant el model sostenible ambientalment amb el qual sempre ha comptat la ciutat.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha ressaltat l'interés de la mostra "perquè posa en valor el model urbanístic de la nostra ciutat i reitera l'aspecte sostenible de la ciutat vertical". L'edil ha considerat que "cada vegada són més els experts que aposten per models com el de Benidorm com la millor aposta a favor de la sostenibilitat del territori" i ha afirmat que "esta exposició és una mostra més d'això".

Manuel Álvarez Diestro compta amb publicacions regulars en revistes d'arquitectura de referència a Espanya i l'estranger i ha dirigit dos curtmetratges a Àsia. També ha desenvolupat la seua carrera professional com a director general per a la Promoció Turística del Regne Unit a la Xina, el Japó, Corea del Sud i Hong Kong. Durant més de dos dècades es va dedicar al desenvolupament de rutes aèries per a British Airways i Iberia i en l'actualitat lidera el departament d'Art i Creació a l'Escola Universitària TAI.