EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

15:05 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les víctimes per violència de gènere ascendixen ja a 48 en este 2023 i a 1.232 des de l'any 2003, quan es va iniciar el còmput

Benidorm expressa la seua repulsa contra l'últim crim masclista comés a Tarragona

20 setembre 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

La corporació municipal de Benidorm ha guardat este dimecres un minut de silenci per a condemnar l'últim crim masclista confirmat al nostre país. Es tracta d'una dona de quaranta-un anys, que va ser assassinada per la seua parella diumenge passat, 17 de setembre, a la província de Tarragona. La dona no tenia fills menors d'edat ni tampoc havia interposat denúncies prèvies contra el seu agressor.

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya ha acollit una concentració silenciosa per a mostrar la repulsa del Consistori benidormer a este nou cas de violència masclista. La mateixa ha estat encapçalada per la primera tinenta alcalde, Ana Pellicer, i l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al costat d'altres membres de la Corporació local.

Amb este assassinat, la xifra de dones a les quals les seues parelles o exparelles han llevat la vida ascendix ja a 48 víctimes en este 2023 i a 1.232 des de l'any 2003, data en la qual van començar a comptabilitzar-se els crims per violència contra la dona.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.