EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

14:06 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Presidència comunica que els destinarà a l'Agència de Seguretat

Generalitat descarta cedir a Benidorm l'ús dels antics jutjats de l'avinguda Beniardà

05 desembre 2017
Generalitat descarta ceder a Benidorm el uso de los antiguos juzgados de la avenida Beniardá

L'Ajuntament de Benidorm no podrà disposar dels locals que albergaven els antics jutjats de l'avinguda de Beniardà per a destinar-los a serveis municipals. Presidència de la Generalitat Valenciana ha comunicat que es reserva l'ús d'estos espais, tancats en la seua majoria des de fa més d'una dècada, a causa de l'engegada del Palau de Justícia.

La Generalitat ha respost així a la petició cursada, per dues vegades, per l'Ajuntament després de sengles acords plenaris: un de principis de 2016 –a proposta del grup Compromís-Los Verds- i un altre del passat 25 de setembre i elevat a ple per la regidora de Patrimoni, Lourdes Caselles.

En un escrit, la Secretaria General Administrativa de Servicis de Contractació i Assumptes Generals manifesta a l'Ajuntament "la impossibilitat d'atendre esta petició" perquè els dits locals es destinaran a usos relacionats amb situacions d'emergència competència de l'Agència Valenciana de Seguretat Resposta a les Emergències".

Caselles ha indicat que "quan la Conselleria d'Hisenda ens va comunicar al setembre que estos locals havien passat a dependre de Presidència, li plantejàrem, la possibilitat d'usar les parts de l'immoble que no anaven a ocupar, però esta opció tampoc l'han contemplat, ja que asseguren que utilitzaran la totalitat de les instal·lacions".

Això no obstant, ha manifestat, "és just reconéixer que de les converses que hem tingut amb València es deriva que entre els usos previstos per la Generalitat està la cessió d'un espai per a l'assemblea local de Creu Roja, coincidint així amb la idea que teníem des de l'Ajuntament".

Concretament, el plantejament municipal era que Creu Roja i altres ONG locals s'instal·laran en estos locals, "per la qual cosa si s'aconseguix eixe objectiu donarem per bé el treball fet per l'Ajuntament amb independència de qui faça la cessió i s'encarregue de la gestió de la totalitat de les instal·lacions".