EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

22:20 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Núvols alts

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Són 29 les dames seleccionades, 15 majors i 14 infantils. L'acte tindrà lloc per primera vegada a Terra Mítica

Benidorm triarà el diumenge a les seues reines i dames de les Festes Majors Patronals 2018

05 desembre 2017
Benidorm elegirá el domingo a sus reinas y damas de las Festes Majors Patronals 2018

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, i el president de la Comissió de Festes Majors Patronals 2018, Paco Marín, han anunciat este matí la celebració dels actes de presentació i elecció de les reines i dames de les Festes Majors Patronals 2018 que tindran lloc diumenge que ve, 10 de desembre, a partir del migdia, en el Centre de Convencions, en la Piràmide de Terra Mítica. També han mostrat per primera vegada el cartell dissenyat per a l'ocasió per l'artista i il•lustradora benidormera, establida a Madrid, Marina Sanchis.

Es tracta d'"un dels actes més emblemàtics de la comissió", ha dit Carrobles qui ha recordat que fa dos anys es va canviar el sistema de rotació i elecció de dames perquè entraren al mateix temps que els majorals i que "amb prou faenes 12 dies que porten exercint" el nou president i la seua comissió ha sigut perfectament organitzat.

Sobre l'elecció de l'escenari, l'edil ha puntualitzat que serà la primera vegada que es realitze a Terra Mítica. "Una aposta valenta –ha dit-. S'ha ampliat l'aforament de la sala perquè totes les persones que vulguen assistir puguen fer-ho". Serà un "acte bonic i amb moltes sorpreses" que no ha volgut desvetlar "per a mantenir la il·lusió". Jesús Carrobles també ha avançat que la coronació de les noves reines serà el 13 de gener pròxim, en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

Per la seua banda, Paco Marín ha agraït a la seua comissió, composta per més de 150 majorals, el seu "compromís i treball des del minut un" perquè Benidorm gaudisca d'unes "grandíssimes festes per a tots". Sobre l'acte del diumenge, ha anunciat que serà "espectacular", que "es recordarà durant molts anys" i al que ha convidat a assistir a tot el poble de Benidorm.

Marín així mateix ha recordat que des del cap de setmana passat, està obert el bar de la Comissió en la plaça del Nadal de l'Ajuntament (plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya) "per a atendre a tots els veïns i turistes" i que esta setmana es començaran a distribuir les plantes de Nadal en eixe punt, en La Palmera i en el Boca del Calvari.