EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

13:53 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per seguretat, es col·locaran testos entre Europa i Castelló per a evitar recorreguts de més de dos mançanes

Benidorm amplia les restriccions de circulació en un nou tram del Passeig de Llevant

05 desembre 2017
Benidorm amplía las restricciones de circulación en un nuevo tramo del Paseo de Levante

El dimarts es tanca al tràfic Pérez Llorca per les obres de conversió en zona de vianants.

L'Ajuntament ampliarà les restriccions de circulació en la primera línia de Llevant per a aprofundir en la seguretat del passeig marítim, un dels punts amb major trànsit de vianants de la ciutat. Així, implantarà en el tram entre les avingudes Castelló i Europa les mateixes mesures que ja operen des d'octubre entre Alcoi i Europa, amb l'objectiu que "els vehicles no facen recorreguts llargs i estiguen en el passeig el menor temps possible", segons ha explicat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

De Zárate ha indicat que "en esta segona actuació, que entrarà en vigor el pròxim 14 de desembre, seguirem la mateixa dinàmica" que en el tram anterior, instal·lant testos en la part central de la calçada a l'altura de les avingudes Europa, Conca i Almeria. D'esta forma "els vehicles podran accedir al Passeig de Llevant per una poma i eixir per la següent" però no fer trajectes més llargs.

Així, els vehicles que arriben al passeig marítim a través de l'avinguda Múrcia només podran circular una poma, per la qual cosa en arribar a l'avinguda d'Europa o a Conca es veuran obligats novament a eixir a Mediterrani. De la mateixa manera, els vehicles que accedisquen pel carrer del Metge Don Miguel Martorell només podran transitar fins a Conca o Almeria, tornant per ells a Mediterrani; mentre que els vehicles que aconseguisquen el passeig per l'avinguda de Castelló i giren a la dreta circularan com a màxim fins a Almeria.

Sobre esta última, el regidor ha advertit que "passarà a ser de sentit únic d'eixida a Mediterrani". També en l'avinguda Almeria se suprimirà l'aparcament en línia en una de les voreres, mentre que en l'oposada es reconvertirà en estacionament en bateria "amb el que guanyarem places".

El regidor ha recalcat que els residents tenen garantit l'accés a guals i garatges, i ha afegit que els testos que s'instal·laran en la calçada són provisionals, ja que "per a 2018 implantarem centres de control amb càmeres i pilons abatibles" que estaran connectades a la central de la Policia Local.

Obres en Pérez Llorca

De Zárate també s'ha referit al pròxim tancament al trànsit del carrer Doctor Pérez Llorca amb motiu de les obres de conversió en zona parcial per a vianants del tram entre el carrer València i l'avinguda Martínez Alejos, que s'inicien la setmana vinent. Segons ha apuntat, "el primer que anem a fer és convocar als veïns i comerciants per a informar-los sobre el planin de l'obra" en una reunió que se celebrarà el dilluns 11 de desembre a les 14.00 hores en la primera planta de l'Ajuntament. A més d'informar sobre el calendari dels treballs, "en esta reunió volem que ens pregunten tot el que desitgen i ens traslladen totes les inquietuds que tinguen en relació a les obres".

A partir del mateix dilluns no es podrà aparcar en Pérez Llorca, ja que l'empresa encarregada de les obres començarà a fer l'apilament de materials. L'endemà, i una vegada celebrada la reunió amb veïns i comerciants, la via es tancarà al tràfic totalment. Una vegada finalitzada l'obra, "hi haurà un trànsit més residual que el que hi ha actualment".