EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:23 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Poc núvol

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

5.000 unitats es posaran a la disposició dels penyistes durant la celebració de #SemprePerLaFesta

Festes i Coca-cola repartiran 10.000 gots reutilitzables durant les FMP2021

27 octubre 2021
Fiestas y Coca-cola repartirán 10.000 vasos reutilizables durante las FMP2021

L'Ajuntament de Benidorm i Coca-cola col·laboraran per segona vegada en una campanya de reciclatge durant les Festes Majors Patronals. La Regidoria de Festes i la multinacional de refrescos llancen la campanya 'Festes sostenibles' que consistirà en l'edició de 10.000 gots confeccionats amb plàstic reutilitzable i reciclable.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, al costat del cap de Comunicació de la Delegació en la Comunitat Valenciana de Coca-cola, Fernando Álvarez, han presentat hui la iniciativa que repartirà les primeres 5.000 unitats este cap de setmana durant els actes organitzats per l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' que celebrarà el seu #SemprePerLaFesta a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera.

Jesús Carrobles ha dit que a Benidorm "serem afortunats" perquè podrem celebrar les Festes Majors Patronals, encara que "no les festes que a tots ens agradaria". Som, ha precisat, una de "les poques ciutats de la Comunitat que podrem tindre unes festes amb molta il·lusió, moltes ganes i, sobretot, amb molt de respecte i molta seguretat".

Els gots es repartiran en els esdeveniments que es realitzen a la ciutat encara que "tristament" no es podrà comptar amb les penyes. Sí que hi haurà "concerts, pirotècnia, la carpa de la Comissió i alguns esdeveniments que organitzarà l'Associació de Penyes en els quals es podran utilitzar gots, concretament este got reutilitzable".

Carrobles ha recordat que a Benidorm, en les seues festes, "som capdavanters" amb el reciclable, esmentant la tradicional campanya de recollida de vidre juntament amb Ecoembes. Respecte al plàstic, la primera col·laboració amb Coca-cola "va funcionar" i la recollida de gots "es va reduir molt a la ciutat" pel que s'ha optat, de nou, per la col·laboració amb l'empresa.

Per la seua banda, Fernando Álvarez ha anunciat que Coca-cola té com a objectiu "per a 2025 ser capaços de recollir i reciclar el 100% dels envasos que posem en el mercat" i que campanyes com esta s'emmarquen en la seua "estratègia de sostenibilitat en l'àmbit internacional" que se centra "en el reciclatge i en tot el relacionat amb l'economia circular en relació amb els envasos".

Álvarez ha recordat la participació de Benidorm en el programa de Coca-cola de "Mars circulars", dirigit també a potenciar la conscienciació en la defensa de la sostenibilitat i el medi ambient. "La ubicació de tota Espanya –ha subratllat– en què més gent va participar va ser ací, a la platja de Benidorm". Totes estes activitats són "obligació" d'una companyia "molt potent" i "reconeguda a tot el món".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Fernando Alvarez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Fernando Alvarez
Audio file