EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:54 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La renovació incorpora noves porteries per a la pràctica de futbol 8

Els camps de futbol Antonio López estrenen nova gespa artificial

22 novembre 2021
Campos Antonio López

El camp 2 ja està en servici i l'1 s'espera que estarà operatiu esta setmana, depenent de la climatologia.

Els camps de futbol Antonio López del Racó de l'Oix substituïxen el vell mantell de gespa artificial per un nou d'última generació homologat per la Real Federació Espanyola de Futbol i la UEFA per a les seues competicions oficials.

El gran ús de les instal·lacions municipals i la gran quantitat d'activitats que es realitzen al llarg de l'any havien desbaratat la superfície dels dos terrenys de joc, per la qual cosa la Regidoria d'Esports ha optat per la substitució. Els treballs s'han dut a terme durant les últimes setmanes i han sigut realitzats perMondo, empresa capdavantera del sector, amb seu a Saragossa.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, han comprovat sobre el terreny les característiques de la nova superfície mentre els tècnics ultimaven els treballs en el Camp 1 que està previst que estiga a punt en esta setmana, expectants si la climatologia ho permet, mentre que, en el Camp 2, ja operatiu, alguns usuaris practicaven el seu esport favorit.

Cebreros ha destacat que la nova gespa artificial oferix "unes excel·lents prestacions esportives i tècniques" i que destaca per "garantir la màxima resistència a la pèrdua de la rigidesa inicial amb la suavitat més gran". "Les noves fibres –ha precisat l'edil– incorporen un estabilitzador per a la radiació ultraviolada que afavorix la resistència enfront dels agents atmosfèrics o la radiació solar, amb el que manté les seues prestacions estètiques i esportives durant més temps".

La regidora d'Esports ha agregat que s'han col·locat així mateix "huit noves porteries per a la pràctica de futbol 8" que incorporen millores com "un nou sistema d'ancoratge" que proporciona una "major seguretat" als usuaris de les instal·lacions de l'Antonio López.