EL TEMPS A BENIDORM ARA

10

10:52 AM

HORA BENIDORM

30ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En total, 84 parats de la ciutat que prestaran servici en departaments municipals dins del gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament

Benidorm completa la incorporació del personal contractat durant 12 mesos del programa ECOVID

22 novembre 2021
Empleo Covid

Al llarg de la setmana s'incorporaran els 57 joves de l'EMPUJU, l'altre programa cofinançat també amb fons europeus a través de LABORA.

Les 84 persones d'almenys trenta anys contractades durant un any dins del gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament, i cofinançat amb fons europeus a través de LABORA, ja s'han incorporat als seus llocs. Si el divendres ho feien les 29 persones que prestaran servei en l'àrea d'Espai Públic, este dilluns ho han fet les 55 restants, que realitzaran labors d'atenció al públic en centres educatius, centres socials, biblioteca, Tossal de la Cala, extensions administratives i departaments com a Urbanisme, Cultura, Ocupació, Personal o Cementeris, entre altres.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer; la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez; i l'edil de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, han donat la benvinguda a este personal i l'han informat sobre les funcions que prestaran durant els 12 pròxims mesos.

La regidora d'Ocupació ha recordat que "la contractació d'este personal s'emmarca en el programa ECOVID, un dels dos programes que conformen el gran pla d'ocupació municipal, que aconseguix els 3,7 milions d'euros, dels quals prop d'1,4 milions d'euros els aporta l'Ajuntament".

Els 2,3 milions d'euros restants són recursos procedents del Fons Social Europeu, a través de LABORA en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.
Gómez ha precisat que "al programa ECOVID s'afig l'EMPUJU, dirigit a població desocupada de menys de trenta anys i que ha permés la contractació d'altres cinquanta-set persones, que també s'incorporen als seus llocs esta mateixa setmana".

"Amb este gran pla d'ocupació estem arribant al conjunt de la població activa, i injectant economia en més de 140 llars de Benidorm, convençuts que la millor política social és el foment de l'ocupació i la generació d'oportunitats. I per a este fi, estem destinant un important volum de recursos propis de l'Ajuntament i tractant de captar subvencions d'altres administracions públiques per a poder arribar així al nombre més gran possible de persones", ha agregat.

Detalls programes ECOVID i EMPUJU

El programa ECOVID està dotat amb 2 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament aporta prop de 750.000. L'import restant, una mica més d'1,2 milions d'euros, es finança amb recursos procedents del Fons Social Europeu, a través de LABORA en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). L'ECOVID ha propiciat 84 contractacions. A més de 55 persones per a atenció al client en diferents departaments i instal·lacions municipals, s'han contractat 10 de Mantenidors d'edificis, quatre Electricistes de manteniment i reparació, set Peons forestals i huit Peons d'obres públiques.

Per la seua banda, el programa EMPUJU aconseguix els 1,7 milions d'euros. L'Ajuntament aporta més de 625.000 euros, complementant així la subvenció de LABORA d'1,1 milions d'euros procedents també del Fons Social Europeu dins del mateix Programa Operatiu. 57 joves es beneficien d'este programa.

Totes les persones han sigut contractades mitjançant un procés de selecció taxat en les instruccions de la Direcció General de LABORA, dut a terme per este organisme i l'Ajuntament, en el qual també han participat els sindicats.