EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

13:47 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Cobert con tormenta

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Puntuable per a confeccionar els equips de vela lleugera que representaran a la Comunitat Valenciana en competicions nacionals

El XLVIII Nadal Nàutic congregarà 250 regatistes en la Badia de Benidorm

29 desembre 2021
Las XLVIII Navidades Náuticas congregarán a 250 regatistas en la Bahía de Benidorm

Benidorm albergarà entre el 3 i el 9 de gener la quarantena huitena edició del Nadal Nàutic de Vela, organitzades pel Club Nàutic de Benidorm amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports i de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

L'esdeveniment ha sigut presentat este matí per la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, al costat del president del Club, Jaume Semper, i el responsable de l'escola de vela, Rafa Madaleno.

Cebreros ha precisat que la competició es dividirà en dos fases. En la primera convocatòria, del 3 i 4 de gener, "el desafiament" serà en vela lleugera, amb la participació d'embarcacions 420 i Classe Olímpica. En la segona, entre el 8 i el 9 de gener, "per als més xicotets amb la celebració de les regates de vela infantil".

L'edil ha destacat la importància de la competició, "una de les més antigues en el calendari nacional de vela" i que s'espera "aconseguir la xifra de 250 regatistes" de clubs valencians i de la Regió de Múrcia, en la Badia de Benidorm "amb la nostra icònica Illa de fons". Cebreros ha posat l'accent que la convocatòria "serà puntuable" per a la confecció dels equips de vela lleugera "que representaran a la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals".

Durant el torneig, ha posat l'accent la responsable de l'àrea d'Esports, Ajuntament i Club Nàutic aplicaran en tot moment el protocol de seguretat anti-COVID dictat per les autoritats sanitàries.

En la primera convocatòria, les activitats començaran el dilluns 3, a les 9.30 h amb l'obertura de l'oficina de regates. Al migdia començaran les proves que s'avançaran a les 11.00 h el dimarts. La competició es realitzarà en la modalitat de flota, per classes i amb sis proves per cadascuna d'elles.

Per part seua, Jaume Semper ha destacat la participació de "tots els regatistas" de l'Escola de Vela tant en vela lleugera com en infantil i s'ha mostrat confiat que "es colliran bons triomfs per al club i per a la ciutat". Així mateix, en el seu nom i en el de tota la junta directiva, ha convidat a tots els ciutadans i turistes "a visitar les instal·lacions del Club" i a viure de prop "el meravellós món de la vela i les regates" que tindran com a escenari la Badia de Benidorm.