EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

09:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutadania ha consumit ja més del 60% dels bons descarregats

Benidorm aprova el pagament de 672.000 euros de la 2a tramesa de bons de #BenidormTeDaMás, canviables fins al 31 de desembre

29 desembre 2021
Benidorm aprueba el pago de 672.000 euros de la 2ª remesa de bonos de #BenidormTeDaMás, canjeables hasta el 31 de diciembre

Per a obtindre els bons els usuaris han de registrar-se primer en la pàgina www.bonobenidormtedamas.es i després podran sol·licitar-los a través de la mateixa web i de l'app BuyBono.

L'Ajuntament de Benidorm ha aprovat hui el pagament de 672.000 euros corresponents a la segona remesa de bons de #BenidormTeDaMás; uns bons-consum dirigits a la població empadronada major de díhuit anys i que els usuaris poden canviar fins a este pròxim divendres, 31 de desembre.

L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "una vegada aprovada esta segona tramesa en Junta de Govern Local (JGL), s'inicia el tràmit d'abonament als establiments beneficiaris, que començaran a rebre el pagament en els pròxims dies". En esta segona tramesa s'han inclòs els bons canviats per la ciutadania entre el 21 i el 27 de desembre.

Toni Pérez ha recordat que "hem volgut que la injecció econòmica de la campanya #BenidormTeDaMás arribe de manera ràpida i àgil als establiments. Per això, en lloc d'esperar que finalitze la campanya, ja la setmana passada vam començar a tramitar l'abonament dels primers 24.900 bons, canviats entre els dies 15 i 20 de desembre"; una quantia de 249.000 euros que els establiments ja han començat a percebre.

En total, entre les dos remeses aprovades, l'Ajuntament ha donat viabilitat ja el pagament de bons per import d'una mica més de 921.000 euros.

Pel que respecta al consum de bons, segons les xifres aportades hui per l'alcalde, fins hui "s'han canviat més de 114.000 bons, més del 60% dels descarregats pels usuaris". Toni Pérez ha indicat que "estem convençuts que este percentatge augmentarà de manera exponencial durant els pròxims dos dies i mig, temps que resta perquè la ciutadania puga fer ús dels seus bons en els 860 establiments que s'han adherit a la campanya #BenidormTeDaMás".

Operativa dels bons-consum

Les persones empadronades a Benidorm a data 1 de desembre de 2021 i majors d'edat a 31 de desembre poden sol·licitar fins a cinc bons de deu euros cadascun. Es tracta de bons nominatius mitjançant un codi QR que està associat al DNI o NIE de cada persona empadronada a Benidorm i podran ser utilitzats com a descompte en compres iguals o superiors a 20 euros en els establiments participants en la campanya, sense poder superar amb el bo el pagament amb bo el 50% de la compra. És a dir, per cada compra de 20 euros es pot emprar un bo-consum de 10 euros, fins a un màxim de 100 euros de compra i 50 de descompte.

El procediment per a obtindre els bons és molt senzill des de qualsevol dispositiu mòbil. En primer lloc, l'usuari haurà d'entrar en www.bonobenidormtedamas.es i accedir a l'Àrea de Consumidors. Una vegada allí podran registrar-se, per al que serà necessari facilitar el DNI o NIE, una contrasenya, correu electrònic, nom, telèfon i data de naixement.

Una vegada registrats en la web, els usuaris poden sol·licitar des d'allí els seus bons o descarregar-los en format PDF i imprimir-los si ho desitgen. Des de l'aplicació mòbil BuyBono també es poden sol·licitar els bons una vegada els usuaris s'hagen registrat en la web. Per a això hauran d'instal·lar-la en el seu dispositiu mòbil i accedir a la seua Àrea Privada des de l'apartat Consumidors, per a això hauran d'introduir el DNI i la contrasenya amb la qual es van registrar en la web.

Quan s'haja emplenat este pas ja podran realitzar la descàrrega dels bons-consum. L'aplicació crearà el codi QR dels bons i oferirà tota la informació sobre estos, de manera que durant la campanya el beneficiari puga consultar els bons que hi haja canviats i el lloc on el va fer.

Des de la mateixa app, a més, els usuaris podran entrar en el seu perfil i visualitzar el llistat dels establiments adherits en els quals poder canviar els bons. Una funció que també està disponible en la web.

El bo-consum tindrà validesa des de la seua posada a la disposició dels veïns i fins al pròxim 31 de desembre. Si no són canviats en eixe període, seran anul·lats de manera automàtica.

Punts d'atenció presencial

Recordar que per a aquelles persones que tinguen dificultats tècniques per a accedir als seus bons des de començaments d'esta setmana hi ha operatiu un punt d'atenció presencial en la Sala d'actes de l'Ajuntament per a ajudar al fet que els ciutadans puguen descarregar-se els seus bons sense problemes.

El punt compta amb dos pantalles d'ordinador amb connexió a internet i una impressora perquè els usuaris puguen descarregar-se els seus bons i imprimir-los si ho desitgen. L'horari d'este punt és de 8 a 15 hores i estarà operatiu hui dijous i del 27 al 31 de desembre.

També els mateixos dies de 08.30 a 14.45 hores, esta gestió es pot realitzar en les extensions administratives del Racó de l'Oix, La Cala, avinguda Beniardà i Maravall. A més, l'Ajuntament ha habilitat el telèfon 96-6815443 i el correu electrònic benidormtedamas@benidorm.org per a oferir la informació necessària i resoldre qualsevol dubte sobre este tema.

A més, hui s'ha establit un punt d'informació en el mercat ambulant municipal per a explicar la campanya #BenidormTeDaMás, la seua operativa i procés per a la descàrrega dels bons-consum.