EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde els recorda que són la primera línia d'atenció a residents i turistes, integren el component de seguretat i han de tindre sempre "a Benidorm com el més important"

Benidorm incorpora l'1 de gener 24 nous agents a la seua plantilla de Policia Local

29 desembre 2021
Benidorm incorpora el 1º de enero 24 nuevos agentes a su plantilla de Policía Local

Al febrer se sumaran altres 16 nous agents en un procés de renovació del Cos.

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Benidorm ha albergat hui l'acte de presa de posició dels 24 nous agents del Cos de Policia Local que han superat un procés de selecció l'expedient de la qual es va iniciar el juliol de 2017.

Presidia l'acte l'alcalde Toni Pérez acompanyat pels regidors de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, i Recursos Humans, Ángela Zaragozí, el comissari de la Policia Local, Juan Fuertes, i el secretari de l'Ajuntament, Esteban Capdepont, qui va donar compte de la Resolució de la Regidoria de Recursos Humans que proposava el seu nomenament i presa de possessió una vegada prestaren el seu jurament o promesa, signaren l'acta i reberen els seus distintius de mans de l'alcalde.

Atenent protocols sanitaris, l'acte ha comptat amb públic familiar dels nous agents que en grups de 8 han procedit a formalitzar la seua nova situació administrativa, després de ser anomenats nominalment, jurant o prometent "lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l'Estat, i l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana". Després de signar, l'alcalde Toni Pérez els feia lliurament dels seus distintius acreditatius "en virtut del compromís expressat" destacant que amb ells eren "investits en els deures, obligacions, drets i prerrogatives inherents al càrrec" com a nous agents de la Policia Local de Benidorm.

Va tancar l'acte l'alcalde traslladant la felicitació de la Corporació als nous agents "com a missatge de felicitació de la ciutat" perquè formen ja "part del cos funcionarial", recordant-los que el seu "és un treball per Benidorm" i tenen "la responsabilitat de ser la primera línia d'atenció als quals viuen i venen a Benidorm", demanant-los que "sempre tinguen a Benidorm com el més important".

Tenint en compte la vocació turística de Benidorm, Pérez els va assenyalar que "prestar el millor servei, auxili o atenció serà la millor targeta de presentació d'una ciutat que es desviu per ser hospitalària". I va recordar l'alcalde, finalment que una comesa fonamental és "garantir la llibertat" per al que els va demanar "alt grau de responsabilitat" i va desitjar "sort en les seues comeses" i una bona "integració en la plantilla".

Va recordar el complex d'esta promoció i va saludar que entre el públic familiar hi haguera xiquets i bebés, indicant la projecció de "futur i esperança" que hi ha a la ciutat.