EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

19:11 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment compta amb més de 700 participants de 16 països

El Palau d'Esports acull des de hui l'I Open Internacional d'Espanya de Kick Boxing

18 novembre 2021
Deportes

El Palau d'Esports L'Illa de Benidorm acull des de hui i fins al diumenge 21 de novembre el primer Open Internacional d'Espanya de Kick Boxing, que està organitzat per la Federació Espanyola de Kick Boxing.

Segons ha informat en roda de premsa la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, en esta primera edició del campionat prendran part "més de 700 esportistes que procedixen de 16 països".

Participaran en totes les disciplines i categories programades, que estan repartides en tatami i de ring.

L'edil d'Esports ha destacat que es tracta d'un projecte "en el qual portem treballant quasi dos anys" però que a causa de les circumstàncies sanitàries "no s'ha pogut fer abans". Cebreros ha agregat que "l'important és que ja és ací i que els participants i acompanyants que vinguen podran gaudir de la ciutat. El binomi deportes i turisme és perfecte".

L'organització ha disposat sis tatamis i un ring pels quals desfilaran esportistes d'alt nivell "perquè es tracta d'un esdeveniment de rang internacional", ha afirmat la vicepresidenta de la Federació Espanyola de Kick Boxing, Ana Isabel Sordo.

L'esdeveniment comptarà amb tres modalitats de tatami i altres tres de ring, en les quals competiran esportistes "des dels deu fins als cinquanta-cinc anys per a fer veure que és un esport per a totes les edats". Un dels objectius és aconseguir que l'Open s'incloga en el calendari WAKO de la Copa Mundial.

Hui dijous els esportistes i entrenadors realitzaran el seu registre amb el control de pesatge, reconeixements i protocols Covid fins a recollir l'acreditació perquè, des de demà divendres, tots vagen prenent part en les rondes preliminars fins a les finals del diumenge. Aqueix dia tindrà lloc la gala televisada per 'laligasportstv' en directe des de les 1 del matí.

Per part seua, el president del club Kick Boxing Benidorm i organitzador local, Eduardo Martín, ha expressat "les ganes que teníem de tindre un esdeveniment així i ara el tenim a Espanya per primera vegada". Per això ha aprofitat per a "agrair" el suport de les federacions valenciana i espanyola "'per a fer possible l'esdeveniment".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Isabel Sordo
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Isabel Sordo
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Eduardo Martín
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mariló Cebreros
Audio file