EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:39 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm testa una nova agranadora 100% elèctrica

18 novembre 2021
Limpieza Viaria

Benidorm ha posat en servici en manera de prova una nova màquina agranadora cent per cent elèctrica. Un vehicle d'última generació que certifica zero emissions de CO₂ a l'atmosfera i que combina autonomia de servici amb reducció de sorolls.

Es tracta d'un model d'alt rendiment, similar al que es va presentar fa una setmana, de baix consum d'aigua i impacte ambiental, dissenyat específicament per a actuar en els entorns més difícils.

Este matí l'empresa concessionària del servei de neteja i recollida de residus, FCC, ha realitzat una demostració en la plaça de SS. MM. Els Reis d'Espanya que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez, el regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, representants de l'empresa concessionària i tècnics de l'àrea en la qual ha evidenciat l'eficàcia del vehicle.

L'agranadora compte per al sistema de recollida amb una àmplia tovera d'aspiració d'alumini fos i una turbina d'aspiració ajustable d'alt rendiment. Es tracta d'una unitat hidràulica d'accionament elèctric amb bombes d'engranatges silenciosos per a la direcció, funcions auxiliars i l'accionament dels raspalls.