EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

12:31 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una intensa pluja de confeti acompanya a Paula i Sofía en el seu últim dia de regnat

20 minutos de pólvora per a l'adéu a les Festes Majors Patronals de 2021

18 novembre 2021
Fiestas

Benidorm va acomiadar ahir les seues Festes Majors Patronals amb una reduïda desfilada de carrosses, en comparació amb edicions anteriors, i amb un intens i potent espectacle pirotècnic a la platja de Ponent.

Amb un canvi d'horari i de recorregut, les carrosses, precedides d'una sonora batucada, partien poc abans de les 20.00 des de Tomás Ortuño per a recórrer els carrers Venus, Russafa, Martínez Alejos i les avingudes d'Alcoi i Bilbao.

A causa del protocol sanitari, no es va permetre en esta ocasió el llançament dels caramels que, amb ímpetu solen recullen els més xicotets. No obstant això, el confeti va suplir el seu paper i, en grans quantitats, va deixar un acolorit rastre del pas de les carrosses, especialment davant la tribuna on esperaven les autoritats. Allà estaven l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles, entre altres membres de la Corporació municipal.

En la desfilada es va poder contemplar les carrosses de les cases regionals assentades a Benidorm, la de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' i, per descomptat, la de les reines, Paula Pérez i Sofía Fuster i les seues dames que van ser aplaudides*intensament durant tot el recorregut.

Després de la desfilada, des de la platja de Ponent, Pirotècnia Valenciana va llançar un gran castell de focs artificials de quasi vint minuts de duració, que va congregar als milers de veïns i visitants que van viure d'esta manera la fi dels Festes Majors Patronals de 2021 i amb la mirada posada ja en les de 2022.