EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

21:14 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cobert con tormenta

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les ajudes són finançades amb una subvenció de la Diputació d'Alacant de 292.491 euros

El divendres 30 finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 1.000 euros per a minimitzar l'impacte de la pujada de l'energia

27 setembre 2022
El viernes 30 acaba el plazo para solicitar ayudas para minimizar el impacto de la subida de la energía
El viernes 30 acaba el plazo para solicitar ayudas para minimizar el impacto de la subida de la energía

Este pròxim divendres 30 de setembre finalitza el termini perquè les pimes, microempreses i autònoms sol·liciten les ajudes de fins a 1.000 euros per a minimitzar l'impacte de la pujada del preu de l'energia. Esta convocatòria compta amb una dotació de 292.491 euros que es financen amb fons procedents de la Diputació Provincial d'Alacant.

A grans trets, podran sol·licitar estes ajudes, les pimes, microempreses i autònoms dels epígrafs inclosos en la convocatòria que hagen iniciat la seua activitat abans del 31 de desembre de 2021, que tinguen el domicili fiscal a Benidorm, l'establiment del qual compte amb la corresponent llicència d'obertura.

Seran considerats com a despeses subvencionables els costos d'energia elèctrica, gas o carburant vinculats directament a l'activitat i assumits en un període concret reflectit en les bases. A través d'esta ajuda se subvencionarà fins a un 50% d'aqueixes despeses, amb un import màxim de 1.000 euros. Les despeses que s'aporten no podran haver sigut presentats per a l'obtenció i justificació d'altres ajudes públiques.

L'objectiu de l'Equip de Govern, segons ha explicat la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, és "ajudar a millorar la situació per la qual han hagut de travessar estos sectors durant la pandèmia i que es complica amb la realitat econòmica actual". Gómez ha precisat que "com en altres ajudes de similars característiques, les sol·licituds han de presentar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Benidorm, a través de l'enllaç
https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/dipcov/. El termini expira a les 23.59 hores del divendres 26.

Entre els requisits està que la mitjana mensual de facturació dels mesos perquè es vaja a sol·licitar l'ajuda –que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022- haja sigut igual o inferior a la mitjana facturada en els mateixos mesos de 2019.
En la Seu Electrònica i en també en el BOP poden consultar-se les bases íntegres de la convocatòria d'ajudes, en les quals es recullen els requisits que han de complir les empreses o autònoms sol·licitants, els perfils i epígrafs dels comerços que poden acollir-se, les despeses subvencionables, etcètera.

La responsable de Desenvolupament Local ha assenyalat que "estes ajudes són una mostra més del suport constant i mantingut al teixit productiu que ha realitzat l'Ajuntament des que es va declarar la crisi de la COVID-19 i amb el qual ara es pretén minimitzar l'impacte de l'escalada del preu de l'energia o la inflació". Gómez ha incidit que "durant tot este temps, hem anat modulant les ajudes per a atendre a cada moment els sectors productius o de població que més el necessitaven", i ha agregat que "aqueixa continuarà sent la línia d'actuació d'este govern".

Poden optar a esta ajuda les pimes, microempreses o empresaris autònoms amb domicili fiscal a Benidorm que exercisquen la seua activitat en els CNAE que a continuació es detallen:

4511 Venda d'automòbils i vehicles de motor lleuger
4520 Manteniment i reparació de vehicles de motor
4532 Comerç al detall de recanvis i accessoris de vehicles de motor
4520 Venda, manteniment i reparació de motocicletes i els seus recanvis i accessoris
4778 Un altre comerç al detall d'articles nous en establiments especialitzats
4942 Servicis de mudances
5221 Activitats Annexes al transport terrestre
6831 Agents de la propietat immobiliària
6832 Gestió i Administració de la propietat
7711 Lloguer d'automòbils i vehicles de motor lleuger
7721 Lloguer d'articles d'oci i esportius
7734 Lloguer de mitjans de navegació
7911 Agències de Viatges
7912 Activitats d'operadors turístics
7990 Altres servicis de reserva