EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

18:56 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca que "per fi tenim unes instal·lacions concordes a la qualitat del nostre Conservatori"

El Conservatori de Música oferix un gran Festival de Nadal amb més d'un centenar d'alumnes participants en el Centre Cultural

22 desembre 2022
Festival de Navidad Conservatorio de Música
Festival de Navidad Conservatorio de Música

Més d'un centenar d'alumnes del Conservatori Professional de Música José Pérez Barceló de Benidorm van prendre part ahir en el seu tradicional Festival de Nadal, que per primera vegada es va desenvolupar en el Centre Cultural, igual que un dia abans l'havien fet els seus companys del Conservatori de Dansa.

També en esta ocasió l'assistència de públic va ser significativa fins al punt de quasi aconseguir el ple. I els joves alumnes van estar a l'altura. Entre els presents, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora d'Educació Maite Moreno, i diversos membres de la corporació municipal.
Els primers a actuar van ser els membres del cor d'ensenyaments elementals que, amb la pianista Carla Gómez Pertusa i la professora i directora Julia A. Roca Zamora van interpretar les peces 'Volar' del Kanka, 'La muñeca fea' de F. Gabilondo, l'obra popular mexicana 'La llorona', 'Doeba' de R.Venker, 'Una vez en diciembre' de L. Ahrens i S. Flaherty, la nadala popular 'El abeto' i per a tancar, la nadala popular amb lletra de A. Cuenca 'Navidad'.

Després va ser el torn del cor i orquestra d'ensenyaments professionals. Amb la direcció de Rafael Domenech Donate es van interpretar les obres 'Dona nobis pacem' de Mozart, 'Sant Josep es fa vellet' de L. Blanes, 'Cantata BVW 14' de Bach, 'Venezia' de P. Martín i 'Adeste fideles' de A. Reading.

L'última part del festival va tindre com a protagonista a l'orquestra de vent i percussió d'ensenyaments professionals amb la interpretació del poema simfònic 'Trips' d'O. Navarro, sota la direcció de José Miguel Mollá. Este, després de la peça es va dirigir als assistents per a indicar que la infraestructura del Centre Cultural "és un somni que per fi s'ha fet realitat perquè Benidorm mereixia unes instal·lacions com estes".

Toni Pérez, finalment, també va intervindre i va assenyalar que la instal·lació "s'hi ha construït amb l'obstinació de molts". "És un edifici per a la cultura en general, però per a la música i la dansa especialment" va dir. L'alcalde també va ressenyar la "importància especial d'este dia perquè han sonat els concordes de l'alumnat acompanyats per professors i directors". "Per fi tenim unes instal·lacions concordes amb la qualitat del nostre Conservatori" va finalitzar. El festival va ser tancat amb la interpretació de la nadala popular 'Blanca Nadal' a càrrec de l'orquestra de vent i percussió.