EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

14:34 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Timó, Anem Sobrats i El Mos, vencedores de la campanya 'La Penya Recicla', que s'ha saldat amb 1.317 quilos d'envasos recuperats

Ecovidrio entrega els premis a les tres penyes que més van reciclar durant les Festes Majors Patronals de Benidorm

22 desembre 2022
Ecovidrio entrega los premios a las tres peñas que más reciclaron durante les Festes Majors Patronals de Benidorm

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha entregat hui els premis de la campanya 'La Penya Recicla" a les tres penyes que més van reciclar durant les passades Festes Majors Patronals de Benidorm: El Timó, Anem *obrats i El Mos.

Els regidors de Medi Ambient i Festes, Mónica Gómez i Jesús Carrobles, al costat del gerent de zona d'Ecovidrio, Roberto Fuentes, han entregat als representants de les penyes guanyadores el premi: un lot de productes de la terra envasats en vidre. En l'acte de lliurament també ha participat el nou president de l'Associació de Penyes, Ramón Cano.

La campanya 'La Penya Recicla' es va desenvolupar durant els dies 13 i 14 de novembre, amb l'objectiu de promoure el reciclatge de vidre durant les Festes Majors Patronals. Per a això, es va reptar a totes les penyes competir entre elles per a reciclar el nombre més gran de quilos de vidre possible durant totes dos jornades, aconseguint-se recollir en total 1.317 quilos d'envasos.

Per al desenvolupament del concurs, Ecovidrio va col·locar una bàscula gegant en la plaça de la Constitució. Els penyistes van acudir eixos dies a la bàscula per a pesar i reciclar els seus residus d'envasos de vidre. Diversos educadors s'encarregaven de pesar el vidre i del control de kg reciclats per cadascuna de les penyes. A més, una patrulla ecològica va visitar els dies 13 i 14 de novembre els locals festers animant que participaren en el concurs i reciclaren tots els envasos de vidre generats.

Els edils de Medi Ambient i Festes han agraït al col·lectiu penyista "la seua participació entusiasta" en esta iniciativa, que ha millorat les xifres de reciclatge de l'any 2019, segons ha confirmat el gerent d'Ecovidrio.

Així mateix, Fonts ha traslladat que durant el mes de novembre l'increment del reciclatge de vidre a Benidorm va ser del 31% respecte a 2019. A l'espera del tancament de l'any 2022, en 2021 els ciutadans de Benidorm van reciclar un total d'1.912.085 quilograms de vidre, la qual cosa suposa una mitjana de 27,66 quilos per habitant.

Respecte a la taxa de contenidorització, Benidorm se situa amb una mitjana de 166 habitants per contenidor, comptant en l'actualitat amb un total de 416 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats en el municipi.