EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

10:47 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament de Benidorm celebra Nadal amb les associacions sociosanitàries i entrega regals als alumnes del TAPIS

22 desembre 2022
El Ayuntamiento de Benidorm celebra la Navidad con las asociaciones sociosanitarias y entrega regalos a los alumnos del TAPIS

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i una àmplia representació de la Corporació Municipal s'han sumat a la celebració del Nadal que s'ha desenvolupat este matí en el Centre Social Municipal Pepa Esperanza Llinares Llorca.

Pérez, en un acte entranyable, ha saludat, departit i desitjat un Bon Nadal als associats, personal i directius de les associacions de persones amb discapacitat de Benidorm i comarca (ASMIBE), de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica de Benidorm (ASOFIBEN), del grup d'autoajuda per a dones amb càncer de mama de la Marina Baixa (Anémona), de familiars de malalts o col·laboradors d'Alzheimer (AFA), de familiars i malalts mentals (AFEM), de persones sordes "la Marina" (APESOBE) i de l'associació benèfica Cor Exprés.

Després d'això, s'ha visitat als alumnes del Taller Prelaboral d'Inserció Social (TAPIS) en el Centre Social la Torreta.


El primer edil i la regidora, com és tradició, els han felicitat les festes nadalenques i els han fet lliurament d'alguns obsequis una vegada finalitzades les classes. El TAPIS és un servici que oferix la Regidoria per a persones amb dificultats especials d'inserció social i/o laboral, en concret a persones amb discapacitat.

El Ayuntamiento de Benidorm celebra la Navidad con las asociaciones sociosanitarias y entrega regalos a los alumnos del TAPIS