EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

10:47 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En l'actualitat la ciutat té 69 empreses distingides i 18 adherides des que en 2013 se sumara a este projecte

Deu empreses de Benidorm optaran per primera vegada al distintiu SICTED

10 maig 2023
Distinción SICTED

Un total de deu empreses turístiques de Benidorm optaran enguany a aconseguir el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins), segons s'ha conegut hui després de la reunió de la Mesa de Qualitat a la qual ha assistit l'alcalde Toni Pérez, La gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, la tècnica de Turisme, Virginia Puchades, Eva Beltrán, de l'Àrea de Competitivitat Turística de Turisme Comunitat Valenciana; Mayte García Córcoles, d'HOSBEC; Juan Delgado, de l'Associació de Càmpings de Benidorm i Comarca i Juan José Camarasa, en representació d'AICO.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques que promou la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que treballa amb servicis turístics de fins a 36 oficis diferents amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

El Distintiu "Compromís de Qualitat Turística" acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua de les empreses adherides, alhora que distingix a l'empresa enfront de la competència.

En l'actualitat, Benidorm té 69 empreses distingides i 18 empreses adherides. A la Mesa de Qualitat s'han presentat 10 empreses adherides, que rebran el distintiu per primera vegada, i 66 empreses renovaran la seua distinció.

Quant a les empreses distingides, actualment, dels 36 oficis que abasta el SICTED, a Benidorm n'hi ha representats 17, encapçalat en nombre d'empreses per hotels i apartaments turístics. Enguany s'han incorporat dos oficis nous, "camps de golf i camps de Pitch-and-putt" i "museus i centres d'interés turístic visitable" amb un museu municipal.

Les empreses que opten per primera vegada a esta distinció són: ABC Tour Guides (guia de turisme), Càmping Benisol, Gestaltur (empresa de lloguer d'apartaments i habitatges turístics), Hotel Cuco, Hotel Dynastic, Hotel Gala Placidia, Hotel Meliá Villaitana, Meliá Villaitana Golf Club, Museu Boca del Calvari i The Level at Meliá Villaitana. El Comité de Qualitat Sicted se celebrarà el pròxim 15 de juny.

Benidorm es va sumar al projecte SICTED a mitjan 2013, a través de l'acord marc subscrit entre la Fundació Visit Benidorm i la Secretaria d'Estat de Turisme en matèria de qualitat. Este projecte nacional ha tingut molt bon acolliment a Benidorm, reforçant el posicionament de la ciutat com a destinació turística de qualitat.

El SICTED permet establir una estructura de gestió permanent que vetle per l'increment de la competitivitat de les empreses turístiques de la destinació; oferix un nivell de qualitat homogeni en tots els servicis turístics i perseguix incrementar la implicació i participació dels empresaris en el desenvolupament turístic de la destinació.

Entre els beneficis que obtenen les empreses cal destacar la millora de la gestió interna, especialment la dels processos relacionats amb la satisfacció del client; incrementar la qualificació de l'equip, mitjançant un pla formatiu; participar en el projecte més gran de qualitat turística desenvolupat a Espanya, juntament amb més de 9.000 establiments; rebre assistència tècnica que oferix suport per a la millora; i optar a un distintiu que acredite el nivell de qualitat obtingut.