EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

12:49 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mónica Gómez recorda que un dels objectius d'Ocupació és "afavorir la inserció laboral de col·lectius desfavorits"

Benidorm sol·licitarà al LABORA una subvenció de 143.677 euros per a la contractació de huit persones amb discapacitat durant nou mesos

10 maig 2023
Benidorm pedirá una subvención al LABORA para contratar a ocho personas con discapacidad
Benidorm pedirá una subvención al LABORA para contratar a ocho personas con discapacidad

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local, sol·licitarà al Servici Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) una subvenció de 143.677,83 euros per a la contractació de huit persones desocupades amb discapacitat, sol·licitud que serà aprovada en Junta de Govern Local. La duració dels contractes serà de nou mesos.

La regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, ha recordat que el seu departament té entre els seus objectius "afavorir la inserció laboral de col·lectius desfavorits, així com contribuir a l'accés de les persones desocupades al mercat laboral".

Gómez ha agregat que "amb aquest tipus de programes contribuïm a millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat, que solen ser els qui majors dificultats tenen a l'hora d'accedir al mercat laboral".

Les destinatàries finals d'este programa són les persones desocupades amb discapacitat que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais LABORA de la Generalitat. D'acord amb les bases, s'entén per persona amb discapacitat aquella afectada per un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33%, així com pensionistes de la Seguretat Social que tinguen reconeguda una pensió d'incapacitat permanent total, absoluta o gran invalidesa; i pensionistes de classes passives que tinguen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servici.

Les bases també establixen que els contractes que es formalitzen hauran de tindre una duració d'almenys nou mesos a jornada completa.