EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:04 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Divendres que ve se celebra el Dia Mundial d'esta malaltia, que han commemorat amb una pancarta a l'Ajuntament de Benidorm

Asofiben inicia hui les seues activitats per a visibilitzar i conscienciar sobre la fibromiàlgia

10 maig 2023
Asofiben

L'Associació de Fibromiàlgia de Benidorm (Asofiben) ha començat hui les activitats dissenyades per a commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia, que se celebra este pròxim divendres 12 de maig. Per a això, la primera cita ha sigut la col·locació al migdia d'una pancarta al·lusiva al balcó de l'Ajuntament. Un acte presidit per l'alcalde Toni Pérez, membres de la corporació local i de la Junta directiva de l'associació, així com professionals i afectades pertanyents a esta.

Demà l'associació participarà en un programa especial en l'emissora municipal Onda Benidorm en el qual transmetran en primera persona com és la realitat diària de les persones afectades. Finalment, el divendres 12 es col·locaran diverses taules informatives al carrer Martínez Alejos per a oferir informació als interessats i atorgar visibilitat a la malaltia.

Asofiben és una associació de Benidorm entre els objectius de la qual es troba millorar la qualitat de vida de les persones afectades, així com promoure una societat més igualitària i inclusiva.

Asofiben inicia hoy sus actividades para visibilizar y concienciar sobre la fibromialgia