EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

07:50 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La sol·licitud es pot realitzar a través de la Seu Electrònica fins a les 23.59 hores del pròxim 30 de setembre

Demà divendres s'inicia el termini per a demanar les noves ajudes de fins a 1.000 euros al comerç per a compensar la pujada de l'energia

15 setembre 2022
Ayudas Comercio.

Esta prestació es finança amb fons procedents de la Diputació i arribarà a establiments de fins a 15 activitats.

Demà divendres, 16 de setembre, s'inicia el termini per a sol·licitar les noves ajudes de fins a 1.000 euros destinades al comerç local per a minimitzar l'impacte de la pujada de l'energia, segons ha informat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, una vegada que la convocatòria s'ha publicat hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Gómez ha recordat que esta convocatòria està dirigida a pimes, microempreses i autònoms i compta amb una dotació de 292.491 euros, que es finançaran amb fons procedents de la Diputació Provincial d'Alacant.

Com ja es va avançar a principis de setmana, "es podran beneficiar d'aqueixes ajudes les botigues de tèxtil, esports, calçat i cuir; les llibreries i papereries; establiments de mobles i il·luminació; ferreteries; botigues de joguets; floristeries; botigues d'animals; d'articles de segona mà; bugaderies i tintoreries; i perruqueries i centres d'estètica.

La sol·licitud pot tramitar-se des de demà divendres a les 09.30 hores fins a les 23.59 hores del pròxim 30 de setembre a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org

Justament en la Seu Electrònica i en també en el BOP poden consultar-se les bases íntegres de la convocatòria d'ajudes, en les quals es recullen els requisits que han de complir les empreses o autònoms sol·licitants, els perfils i epígrafs dels comerços que poden acollir-se, les despeses subvencionables, etcètera.

A grans trets, podran sol·licitar estes ajudes, les pimes, microempreses i autònoms dels epígrafs inclosos en la convocatòria que hagen iniciat la seua activitat abans del 31 de desembre de 2021, que tinguen el domicili fiscal a Benidorm, l'establiment del qual compte amb la corresponent llicència d'obertura.

Seran considerats com a despeses subvencionables els costos d'energia elèctrica, gas o carburant vinculats directament a l'activitat i assumits en un període concret reflectit en les bases. A través d'esta ajuda se subvencionarà fins a un 50% d'aqueixes despeses, amb un import màxim de 1.000 euros. Les despeses que s'aporten no podran haver sigut presentats per a l'obtenció i justificació d'altres ajudes públiques.

La responsable de Desenvolupament Local ha assenyalat que "estes ajudes són una mostra més del suport constant i mantingut al teixit productiu que ha realitzat l'Ajuntament des que es va declarar la crisi de la COVID-19 i amb el qual ara es pretén minimitzar l'impacte de l'escalada del preu de l'energia o la inflació". Gómez ha incidit que "durant tot este temps, hem anat modulant les ajudes per a atendre a cada moment els sectors productius o de població que més el necessitaven", i ha agregat que "aqueixa continuarà sent la línia d'actuació d'este govern".

Relació de CNAE que poden acollir-se a l'ajuda al sector comercial

4475 Comerç al detall de productes cosmètics
4751 Comerç al detall de tèxtils en establiments especialitzats.
4752 Comerç al detall de ferreteria, pintura i vidre en establiments especialitzats.
4759 Comerç al detall de mobles, aparells d'il·luminació i altres.
4761 Comerç al detall de llibres en establiments especialitzats.
4762 Comerç al detall de periòdics i articles de papereria en establiments especialitzats.
4764 Comerç al detall d'articles esportius en establiments especialitzats.
4765 Comerç al detall de jocs i joguets en establiments especialitzats.
4771 Comerç al detall de peces de vestir en establiments especialitzats.
4772 Comerç al detall de calçat i articles de cuir en establiments especialitzats.
4776 Comerç al detall de flors, plantes, llavors, fertilitzants, animals de companyia i aliments per als mateixos en establiments especialitzats.
4777 Comerç al detall d'articles de rellotgeria i joieria en establiments especialitzats.
4779 Comerç al detall d'articles de segona mà en establiments especialitzats.
9601 Rentada i neteja de peces tèxtils i pell.
9602 Perruqueria i altres tractaments de bellesa.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file