EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Són ja 29 les dones assassinades en 2022 i des de la Regidoria d'Igualtat es recorda el telèfon gratuït 016 d'ajuda a les víctimes

Minut de silenci a Benidorm per a condemnar l'últim crim per violència masclista

15 setembre 2022
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha celebrat este migdia un minut de silenci en la Plaça de S. M. els Reis d'Espanya per a condemnar l'últim crim per violència masclista que ha tingut lloc a Saragossa, en la localitat d'Escatrón, i que eleva a 29 el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles a Espanya en el que va de 2022, i 1159 des de 2003, any en què van començar a comptabilitzar-se les víctimes de violència de gènere.

L'alcalde, Toni Pérez, i l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat esta concentració silenciosa en la qual han participat membres de la corporació, treballadors municipals i veïns. La víctima ha sigut una dona de setanta-un anys, que va ser assassinada dissabte passat per la seua exparella, qui tenia una ordre d'allunyament i ja havia sigut denunciada per incomplir-la el mes de juliol passat.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.