EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

08:54 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els titulars d'Espai Públic i Participació ciutadana es reunixen amb veïns per a comprovar el realitzat i conéixer les necessitats dels barris de Benidorm

Benidorm tindrà en el primer trimestre de 2023 tots els camins de l'Horta amb il·luminació

15 setembre 2022
Campaña A pie de calle.

González de Zárate anuncia un IDAE-II per a tot el sector Llevant i Ana Pellicer destaca l'important del contacte amb veïns i residents.

Dins de la iniciativa de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm d'acostar-se als barris de Benidorm, 'A peu de carrer' ha estat hui, amb el Consell Veïnal i l'Associació de Veïns de l'Horta, en l'extens barri de l'Horta de Benidorm per a inspeccionar sobre el terreny les últimes actualitzacions en il·luminació i esbrossat de cunetes dels camins.

El regidor González de Zárate ha anunciat hui, després d'exposar la primera fase del procés d'actuació sobre els camins de la zona "la posada en funcionament de 35 lluminàries" en els camins de Salt de l'Aigua, Pla del Marc, Lluís de Carlos, l'Era de Tous, Vell de l'Alfàs i Llandero, destacant que "vàries són de telegestió" per a optimitzar el seu funcionament. De Zárate va afegir que hi ha altres camins en fase d'il·luminació, com el Camí del Califòrnia, de la Casa del Peix, de les Coves, de la Sénia, d'Onofre, de la Caserna, de la Vinya i del Retor, així com els anomenats Assagador de la Barrinada i de Ricardo.

Les actuacions contemplen 3 tipus de sistemes, va explicar De Zárate: "per cable aeri, per placa solar –en els camins del Llandero i La Dominga– i mitjançant sistema híbrid, cable i solar, en funció del moment".

El regidor d'Espai públic va anunciar que "Benidorm compta ja amb un nou IDAE, IDAE-II, subvencionat al 50% amb fons europeus, que se centrarà en el canvi de lluminàries a sistema led, amb telegestió, en la totalitat de la zona de Llevant, des de la platja a l'horta".

Després de visitar alguns dels camins que ja compten amb les noves lluminàries, els regidors d'Espai Públic i Participació Ciutadana van mantindre una trobada amb veïns i residents de l'Horta coneixent les reivindicacions dels mateixos que s'han centrat, va explicar l'edil Ana Pellicer, "en qüestions de trànsit, velocitat, seguretat, neteja viària i desbrossament de camins". Pellicer ha destacat que "es tracta de proximitat i contacte directe amb els veïns per a ser més efectius a l'hora d'atendre les seues peticions i solucionar els possibles problemes".

En estos contactes, va assenyalar, "hi ha una oportunitat de conéixer les peculiaritats de cada barri, les necessitats que t'exposen en primera persona, un tracte directe i sobre el terreny amb el qual comprovar les actuacions efectuades i conéixer les noves, a realitzar, que van sorgint".

'A peu de carrer' és una iniciativa de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm que setmanalment visita, juntament amb el Consell Veïnal i els tècnics municipals competents, un barri de Benidorm mantenint contacte directe amb l'Associació de veïns i veïns i residents.

En la presa de contacte hui amb l'Horta de Benidorm, José Ramón González de Zárate i Ana Pellicer han tractat qüestions específiques del barri que han girat sobre qüestions mediambientals i de trànsit, comprovant-se l'eficàcia i utilitat dels sistemes d'il·luminació ja operatius.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 7 Ana Pellicer
Audio file