EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

17:40 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'obri un termini extraordinari de 48 hores per a comprovar i atendre qüestions d'inscripció

Comerç publica el llistat provisional amb els inscrits en el 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

14 desembre 2020
Comerç publica el llistat provisional amb els inscrits en el 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc...

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Benidorm ha publicat el llistat provisional amb els 1.574 establiments inscrits en termini en el 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc i, al mateix temps, ha obert un termini extraordinari de 48 hores, fins a la mitjanit del dimecres 16 de desembre, per a comprovar i atendre qüestions d'inscripció en este.

La pretensió és aconseguir el nombre més gran de comerços i establiments inscrits i, a través de la quantia dels premis i accèssits, contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia en el teixit econòmic local.

El 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc preveu enguany premis de 500 euros en forma d'accèssits per a tots els establiments participants. Una decisió que s'enquadra dins de les últimes mesures de suport al teixit productiu local, tal com va anunciar dies arrere l'alcalde, Toni Pérez. Amb esta mesura es vol contribuir també a la dinamització comercial de Benidorm durant les dates nadalenques.

L'Ajuntament destina un milió d'euros als premis d'este 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc. A més dels accèssits per a tots els participants, s'entregaran tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament als establiments amb la millor decoració nadalenca; una decisió, va explicar el regidor Lorenzo Martínez, que "adoptarà un jurat després de valorar aspectes com la imatge, il·luminació, originalitat, creativitat, colorit i l'ús de motius nadalencs".

Les bases íntegres del concurs, així com la documentació necessària per a cursar la inscripció i el llistat estan disponibles en www.benidorm.org, dins de l'apartat 'Campanyes de Comerç' de la citada Regidoria. Per a formalitzar inscripcions i atendre qüestions d'inscripció s'ha de dirigir un correu electrònic a escaparates2020@benidorm.org.