EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

06:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha aprovat 727 expedients i les ajudes d'esta línia suposen 650.000 euros fins al moment

Benidorm aprova la setzena remesa d'ajudes a empreses i autònoms

14 desembre 2020
Benidorm aprova la setzena remesa d'ajudes a empreses i autònoms...

L'Ajuntament de Benidorm ha aprovat hui una nova remesa d'ajudes municipals a empreses, comerços, pimes i autònoms per a fer front a l'efecte de la Covid-19. Amb esta remesa, ha destacat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local Mónica Gómez "en són ja 16 les remeses tramitades amb un import en ajudes pròxim als 650.000 euros i que s'han injectat directament en el teixit productiu local".

Des que es va obrir el procés el mes de juliol "s'han tramitat 933 expedients que han suposat ajudes a més de 700 empreses i professionals que complien les bases reflectides en la convocatòria" va assenyalar la regidora.

Les ajudes oscil·len entre els 500 i els 1.000 euros per beneficiari en funció de l'afecció que el decret d'estat d'alarma va provocar sobre l'activitat. Així, els qui es van vore afectats pel tancament d'establiments perceben una ajuda de 1.000 euros; 750 euros, els qui van veure reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors o el període d'alta de l'activitat; i 500 euros, els sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que "amb estes ajudes l'Ajuntament contribuïx a alleujar la situació que estan travessant les empreses i els professionals de Benidorm a conseqüència de la crisi sanitària", i ha agregat que "estes ajudes són una més de les diferents mesures adoptades pel govern local per a injectar recursos en el teixit productiu de Benidorm i minimitzar així els efectes de la Covid-19 sobre l'activitat econòmica i l'ocupació".

El 78% dels expedients han sigut informats favorablement i els denegats es corresponen en la seua immensa majoria a domicilis fiscals no radicats a Benidorm.

Les 14 primeres remeses ja han sigut abonades i en els pròxims dies es procedirà a l'abonament de les dos últimes remeses. Va recordar la regidora que "ja han sigut abonades les ajudes al comerç local finançades a través d'una subvenció de 196.960 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant" que ha aconseguit quasi dos centenars d'establiments comercials.