EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Emmarcades en el projecte 'Activem els Col·els', ascendixen a 97.800 euros. Es podran demanar fins al 21 de desembre

Educació amplia el termini per a sol·licitar les ajudes a les classes de reforç en Primària i Secundària

14 desembre 2020
Educación amplia el plazo para solicitar las ayudas a las clases de refuerzo en Primaria y Secundaria

La Junta de Govern Local (JGL) ha prolongat el termini de presentació de sol·licituds a les ajudes per a participar en classes de reforç per a alumnat de segon i tercer cicle d'Educació Primària i Educació Secundària, que va finalitzar el 9 de desembre i que ara s'amplia fins al 21 de desembre, inclusivament. Així ho ha anunciat hui la regidora d'Educació, Maite Moreno.

"Estes ajudes –ha recordat Moreno– s'orienten a les famílies de Benidorm amb menys recursos i a les quals tinguen fills que requerisquen un reforç educatiu", com aquells alumnes que "a causa del confinament no van poder seguir el desenvolupament normal de les classes telemàtiques per no disposar dels mitjans tècnics adequats".

L'assistència econòmica s'emmarca dins del projecte 'Activem els Col·els', i és a càrrec al 50% per l'Ajuntament i la Conselleria d'*Educació, Cultura i *Esport. El muntant total ascendix als 97.800 euros i l'import màxim per alumne és de 50 euros al mes durant el primer semestre de 2021.

Maite Moreno ha recordat que, per a poder sol·licitar les ajuda, la unitat familiar ha d'estar empadronada a Benidorm "ininterrompudament" des de l'1 de setembre de 2019, no superar el llindar màxim de renda fixat per Conselleria per a les beques de menjador escolar i disposar "d'un informe favorable del centre educatiu". Sobre este tema, l'edil ha precisat que "són els professors els qui millor coneixen la realitat dels alumnes, qui presenten dèficits educatius i els qui presenten millor predisposició per a implicar-se en les classes de suport i repàs".

Les classes de repàs s'impartiran durant el primer semestre de 2021 en acadèmies i centres privats d'estudi de Benidorm, tindran una hora de duració i una freqüència de dos sessions a la setmana. Es pot ampliar la informació en la web municipal: https://benidorm.org/es/node/64750