EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

03:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El regidor de Cultura felicita les tres societats per la resposta que han oferit després del confinament reprenent assajos i oferint concerts amb protocols de seguretat

Benidorm concedix una subvenció de 30.690 euros a les escoles de música i educands

14 desembre 2020
Benidorm concedix una subvenció de 30.690 euros a les escoles de música i educands...

L'Ajuntament de Benidorm ha formalitzat hui el pagament de les subvencions que per cinqué any consecutiu posa a disposició la Regidoria de Cultura per a fer costat a les Escoles de Música i el procés de formació dels educands de les entitats musicals de Benidorm.

La iniciativa es va desenvolupar per a secundar i fomentar la labor cultural i eminentment pedagògica que realitzen les entitats musicals de Benidorm i manté els seus postulats incrementant la dotació.

L'edil de cultura, Jaime Jesús Pérez ha destacat que la subvenció es concedix atenent el nombre d'alumnes educands, les plantilles de les bandes i el còmput d'anual de despeses vinculades a les escoles, tots ells criteris objectius.

El regidor ha destacat "el compromís complit" per l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm que es va comprometre a augmentar la subvenció "i l'ha fet". Pérez va detallar les quantitats d'esta nova etapa: "onze mil euros per a la Unió Musical de Benidorm, onze mil euros per a la *Societat Musical La Nova i huit mil sis-cents noranta euros per a la Societat musical l'Illa". En contraprestació per este conveni està desenvolupant-se el compromís de realitzar concerts per les tres bandes.

Jaime Jesús Pérez va felicitar les bandes "per haver sigut les primeres que han respost en esta situació de pandèmia i les primeres que s'han recuperat i han pogut oferir-nos els seus concerts, des del mes de juliol".

A estes entitats musicals se'ls va oferir, el juny passat i per a assajos, la pista poliesportiva coberta de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, cadires i faristols i fins a dos vestuaris per a magatzem d'equips amb la finalitat que reprengueren els assajos i l'activitat amb les majors garanties de seguretat. Després de l'estiu, han anat oferint concerts amb protocols de seguretat i assistència de públic.