EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

01:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Comerç i AICO sortegen 3.000 euros en compres per a celebrar Sant Valentí a Benidorm

03 febrer 2017
Comercio y Aico sortean 3000 euros en compras para celebrar San Valentín en Benidorm

El guanyador disposarà d'una limusina i de tres hores per a gastar els diners en qualsevol dels comerços de la ciutat

La Regidoria de Comerç i l'Associació Independent de Comerciants de Benidorm, AICO, han presentat este matí la campanya de promoció del comerç local amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Valentí.

L'edil de Comerç, Ana Pellicer, i el president d'AICO, Raúl Parra, han explicat com es desenvoluparà esta iniciativa que compta amb "tot el suport de l'Ajuntament –ha dit Pellicer- perquè donen vida als nostres comerços". Pellicer considera que esta iniciativa de l'Associació és "un gran incentiu" i oferix "un gran premi" a un sector que, "després de les rebaixes troba una mica minvada les vendes". La regidora ha subratllat que en esta proposta participen membres i no membres d'AICO i als qui no ho són encara els ha animat a afiliar-se per a poder beneficiar-se de "les grans iniciatives que té".

Per la seua banda, Raúl Parra ha agraït el suport de l'Ajuntament "en un any especial per a AICO, ja que és el seu quaranta aniversari". Per açò l'associació pretén, amb motiu del Dia dels Enamorats "llançar la casa per la finestra". El president ha desgranat com serà esta campanya que comença hui mateix, fins al dia 13 en què serà donat a conéixer el guanyador. Els participants que realitzen tres compres en un establiment, podran dipositar un cupó en una urna (hi haurà deu distribuïdes per tot Benidorm). El guanyador rebrà "un xec amb 3.000 euros" que podrà bescanviar per compres en qualsevol establiment de la ciutat "amb un import limitat a 300 euros per comerç". Perquè siga encara més espectacular, AICO posarà a la disposició de la persona guanyadora una limusina amb la qual es podrà recórrer Benidorm de bat a bat cercant els productes que es desitgen, encara que solament es disposarà "de tres hores per a fer-ho".

AICO ha editat per a l'ocasió 50.000 fulls volants, cartells i bitllets "que es repartiran en els 2000 comerços de Benidorm", siguen afiliats o no a l'associació.