EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm informa favorablement el projecte per a reprendre les obres de l'IES Pere Maria Orts i Bosch

03 febrer 2017
Benidorm informa favorablemente el proyecto para retomar las obras del IES Pere Mª Orts i Bosch

L'actualització de la llicència d'obra s'aprovarà este dilluns

Els tècnics marquen diverses observacions al projecte remés per la Conselleria d'Educació

Els tècnics de l'Ajuntament de Benidorm han informat favorablement el projecte d'execució presentat la passada setmana per la Conselleria d'Educació per a completar l'ampliació de l'Institut d'Ensenyament de Secundària (IES) Pere Maria Orts i Bosch, paralitzada des de fa sis anys i de la qual només falta per executar al voltant d'un 15%.

L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "hem actuat amb la màxima diligència per a atendre de forma ràpida i eficaç la petició cursada per la Conselleria de canvi de titularitat i actualització de la llicència d'obra perquè l'ampliació i reforma de l'IES es puguen reprendre com més prompte millor i així completar l'adequació de l'IES degà de la ciutat".

Des de les àrees d'Arquitectura, Enginyeria i Assessoria Jurídica ja han emés els informes donant el vistiplau al projecte d'execució actualitzat.

La regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha assenyalat que tots estos informes són "favorables" al projecte d'execució, si bé des d'Enginyeria "s'han realitzat diverses observacions que hauran de tenir-se en compte a l'hora d'executar les obres", com són la connexió de la xarxa de pluvials del centre a la municipal o l'execució de les escomeses de l'edifici a les xarxes de servicis com a aigua potable i clavegueram. Així mateix, des d'Arquitectura s'ha requerit que abans de l'inici de les obres es comunique "el nomenament de la Direcció facultativa de les obres".

Caselles ha explicat que el canvi de titularitat de la llicència "ja es va autoritzar ahir per decret" i, per tant, només resta aprovar el dilluns en Junta de Govern Local –i després del corresponent dictamen de la Comissió Informativa d'Urbanisme- l'actualització d'eixa llicència d'obra una vegada observat el projecte d'execució.

Completats els tràmits administratius municipals, l'Ajuntament queda a l'espera que la Conselleria d'Educació li trasllade quin és el calendari previst per a la represa i culminació de les obres.