EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

22:52 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Joventut lliura els premis de la XXVIII edició del Concurs de Nous Creadors

03 febrer 2017
Juventud entrega los premios de la XXVIII edición del Concurso de Nuevos Creadores

El Concurs de Nous Creadors en la seua XXVIII edició ja té guanyadors. Este matí, la regidora de Joventut, Ana Pellicer, junt els companys de corporació Arturo Cabrillo i Rafa Gasent, i el tècnic de joventut, José Romeu, han fet lliurament dels diplomes de reconeixement als joves talents en un acte celebrat al Museu Boca del Calvari.

Eduardo Gómez ha sigut el guanyador en la modalitat de pintura i Carlos Lorenzo en pintura. Els triomfadors han rebut sengles diplomes acreditatius i xecs per un import de 1.000 euros. També ha sigut premiada la jove de Benidorm Carolina Ciges Marín en la categoria de menors de 18 anys amb 100 euros. Les obres premiades passaran a formar part del patrimoni artístic de la ciutat.

En la seua intervenció, l'edil de Joventut ha animat als joves creadors "a començar ja a realitzar les seues obres" de cara a la XXIX edició "per a poder omplir, encara més, el Boca del Calvari".

El Nous Creadors està dirigit a joves entre 14 i 35 anys que poden realitzar els seus treballs amb tècnica, temàtica i modalitat lliures. Les bases de la pròxima edició està previst que es publiquen abans de l'estiu.