EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

01:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm a la caça del turista francés

03 febrer 2017
Benidorm a la caza del turista francés

La Fundació Turisme de Benidorm arranca amb les accions previstes per al mercat francés acudint a la 19 edició del Salon de Turisme de Nantes que té lloc del 3 al 5 de febrer en el Parc des Expositions de Nantes - La Beaujoire..

Enguany Visit Benidorm acudix per segona vegada a la fira amb estand propi dins de l'espai de Turespaña i aprofitant la continuïtat de la connexió aèria de la aerolínia Volotea entre Alacant i Nantes.

S'ha de destacar que França és el segon emissor internacional per a la Comunitat Valenciana, tant en volum de turistes com en despesa total realitzada, i el turista francés va aconseguir la xifra rècord d'1.058.830 de turistes a la nostra comunitat en 2015 (un increment de +14,4% respecte a l'any anterior).

Amb la participació en esta fira, Benidorm pretén mostrar les àmplies i variades possibilitats que oferix la ciutat amb l'objectiu de seguir fidelitzant el públic francés, un mercat de proximitat que cada vegada es troba més còmode a Benidorm i tria esta destinació per a les seues vacances.