EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:27 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es desenvoluparà en les instal·lacions municipals que porten el nom de l'internacional espanyol, del 10 al 15 de juliol

Benidorm presenta el XV Campus Antonio López per a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys

02 juny 2022
Campus Antonio López.

La regidora d'Esports Mariló Cebreros, al costat del mateix Antonio López i al coordinador del campus, Alejandro Este, ha presentat este matí la quinzena edició de l'esdeveniment formatiu estiuenc entorn del futbol que se celebra a Benidorm.

El campus de futbol Antonio López compta en el seu propi grup de treball que integren tècnics titulats amb experiència en els millors clubs d'àmbit nacional, la direcció tècnica del qual realitza el mateix Antonio López.

El campus benidormer enfoca les sessions d'entrenament sota un model que cerca fa pensar al jove esportista la manera de resoldre les situacions de joc. En elles, s'aplicaran els principis tàctics, projectant les qualitats tècniques dels joves esportistes. Les sessions d'entrenament seran dinàmiques, procurant que siguen prou atractives perquè els participants mantinguen les ganes d'aprendre i gaudir del futbol.

També es tractarà, ha destacat la regidora Cebreros "la preparació psicològica de jóvens esportistes per a orientar-la a la millora del seu rendiment". Es busca, va insistir l'edil "que els assistents al campus aprenguen, es divertisquen, es formen i es relacionen positivament amb els altres xiquets i xiquetes, tenint com a vincle el futbol".

Una particularitat del Campus Antonio López és, va assenyalar Mariló Cebreros, que desenvolupa una atenció especial als porters, "en disposar d'un temps d'entrenament específic per a millora i perfeccionar qualitats".

La direcció i supervisió tècnica d'este campus és a càrrec d'Antonio López, exjugador de l'Atlètic de Madrid, R.C.E. Mallorca, Osasuna S.A.D. i de la Selecció Espanyola. El cos tècnic, que coordina Alejandro Esteve, el compon un equip d'entrenadors, monitors i fisioterapeuta titulats i qualificats, que ensenyaran a valorar el joc en equip amb mètodes de futbolistes professionals.

El campus es durà a terme en els Camps de Futbol "Antonio López", del carrer Zamora de Benidorm, del 10 al 15 de juliol de 2022, entre les 9 del matí i les 8 de la vesprada, per a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys.

Les reserves d'inscripció han de formalitzar-se en https://www.antoniolopez3.com/.

El termini d'inscripció finalitza el 15 de juny. Es pot recaptar informació en el telèfon +34 601 98 80 35.

Campus Antonio López.