EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

09:50 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'ajuda municipal serà de 100 euros per cada mes d'estada en l'estranger

L'Ajuntament llança una ajuda municipal per als estudiants d'Erasmus+ de Benidorm

02 juny 2022
Erasmus.

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm llançarà per al curs 2022/2023 una ajuda municipal per als estudiants de la ciutat que participen en programes de mobilitat europea com l'Erasmus+, segons ha informat hui l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

Moreno ha explicat que "amb esta ajuda es vol col·laborar amb els estudiants universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior de Benidorm que dins de la seua formació s'adherisquen a esta mena de programes per a realitzar part de la seua formació en altres països; una opció que a més els permet viure l'experiència de residir fora d'Espanya i complementar la seua activitat curricular amb l'aprenentatge o perfeccionament d'un idioma estranger".

Segons ha detallat la responsable d'Educació, "es tracta d'una ajuda de 100 euros per cada mes d'estada a l'estranger amb un període màxim de nou mesos, que és la duració del curs acadèmic complet". Així mateix, ha recalcat que "esta ajuda municipal és totalment compatible amb unes altres que l'estudiant puga rebre de qualsevol administració pública o entitat privada per a facilitar la seua estada durant el programa".

En definitiva, "es tracta d'aportar el nostre granet d'arena perquè els estudiants de Benidorm tinguen més facilitats i recursos econòmics durant els mesos que passen estudiant a l'estranger".

Moreno ha indicat que "les bases que regulen estes ajudes, que s'aprovaran dilluns que ve en Junta de Govern Local, establixen que el pagament als beneficiaris serà únic i anual una vegada comprovada l'estada en la universitat de destí pel període de temps indicat". Podran optar a estes ajudes les persones empadronades a Benidorm amb una antiguitat ininterrompuda d'un any que acrediten haver sigut seleccionades per a participar en un programa de mobilitat internacional en el curs 2022/2023.

Per a facilitar la sol·licitud i obtenció d'esta ajuda "hi haurà dos torns de presentació". El primer serà durant trenta dies hàbils des de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província; previsiblement des de finals de juny a principis d'agost, "encara que s'informarà dels terminis concrets quan es concreten".

Quant al segon torn, serà del 27 de novembre al 15 de desembre, i d'ell podran participar els sol·licitants de beques Erasmus+ de segon torn, així com aquells estudiants que en el primer torn no conegueren o no disposaren de la seua condició del becari del programa.