EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

23:04 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A més de la Cursa de Muntanya d'Anémona està prevista la realització de jornades de neteja, convivència i orientació, entre altres

La campanya 'A peu de carrer' es desplaça al Moralet i comença a dissenyar les pròximes activitats al costat dels clubs locals

02 juny 2022
El Moralet.

La campanya 'A peu de carrer' que cada dijous duen a terme les Regidories de Participació Ciutadana i Obres s'ha desplaçat hui a la zona del Moralet, on es desenvolupa una de les principals actuacions de l'estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (EDUSI).

Els regidors de Participació Ciutadana, Espai Públic i Esports, Ana Pellicer, José Ramón González de Zárate i Mariló Cebreros respectivament, han estat acompanyats per membres del Consell Veïnal i dels clubs ciclistes de la ciutat per a comprovar 'in situ' els avanços realitzats en les senderes que s'estan millorant i adaptant.

La comitiva ha constatat que està quasi tot llest perquè el pròxim 12 de juny es puga dur a terme la VI edició de la Cursa de Muntanya de l'associació Anéemona 'Per elles', i han esbossat ja algunes de les futures activitats que es faran en la zona. Així, la regidora Mariló Cebreros ha explicat que "hem estat parlant amb els clubs ciclistes, d'atletisme i altres entitats per a organitzar activitats en un futur i la millor manera de donar a conéixer este entorn".

A més de la pròxima Cursa de Muntanya d'Anémona, també s'ha posat sobre la taula "la celebració de jornades de neteja de manera regular, amb la col·laboració d'entitats i associacions locals, per a mantindre tota l'àrea en perfectes condicions". D'igual forma s'ha avançat que este estiu es portaran a cap "jornades de convivència i d'orientació organitzades per clubs locals, segons ens han traslladat els seus responsables".

"El que volem" ha assenyalat Cebreros "és que tothom puga conéixer i gaudir d'esta zona i per a això farem tot el necessari per a treure profit perquè estem en un pulmó verd de la ciutat que mereix ser gaudit per esportistes, senderistes i tot aquell que vulga estar en contacte amb la naturalesa".

Mariló Cebreros ha recordat que la zona del Moralet disposa de 17 quilòmetres de senderes en una àrea de 102 hectàrees, la intervenció de les quals per a la seua recuperació ambiental ha comptat amb un pressupost de 908.303 euros, dels quals 454.151 han sigut aportats pels fons europeus FEDER.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mariló Cebreros
Audio file